“Go Home Prandelli”

Ahmet Çakar Galatasaray ' ın Arsenal ' e 4-1 yenilmesinin ardından Prandelli ' ye seslendi.
Ertem Şener Ahmet Çakar Tugay Kerimoğlu Galatasaray Beyaz Futbol 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Ahmet Çakar'ın yorumladığı Beyaz Futbol programının bu akşam sürpriz bir konuğu vardı. Galatasaray'lı eski futbolcu ve Galatasaray'ın eski yardımcı teknik direktörü Tugay Kerimoğlu konuk oldu.

Programda Galatasaray'ın Arsenal'e 4-1'lik skorla kaybettiği maçın öncesi ve sonrası değerlendirildi. Ahmet Çakar yaşanan bu hezimet sonrası Prandelli'ye,“Go Home Prandelli” diyerek artık Galatasaray'dan ayrılması gerektiğini söyledi.

İşte Ahmet Çakar'ın o sert açıklamaları:

GO HOME PRANDELLİ

Ertem Şener'in, “Hocam yarınki manşetiniz nedir?” sorusuna, “Ne olabilir ki, 'Go home Prandelli' ya da Türkçe'siyle 'Evine git Prandelli' veya kabaca 'Defol Prandelli'” diye cevap veren Çakar, Prandelli'nin sahaya 3'lü savunmayla çıkmasını ve Melo'yu stoper olarak oynatmasını sert sözlerle eleştirdi.

5 DE OLURDU 6 DA OLURDU

Çakar, “Galatasaray Mancini'li dönemde, Fatih Terim'li dönemde kaç defa 3'lü savunma oynadı? Melo arkasında hiç bir defans oyuncusu olmaksızın hayatında kaç defa bu mevkide oynadı? Ben bir Sivasspor maçını hatırlıyorum. Sivasspor maçında forvette Utaka vardı, atamadı. Arsenal'de Welbeck vardı, 3 tane attı. Eğer adam atılmasaydı, kaleci atılmasaydı, 2. devre Arsenal geriye çekilmeseydi. 5 de olurdu 6 da olurdu” ifadelerini kullandı..

BUGÜN FUTBOL ADINA BİR AHLAKSIZLIK YAPILMIŞTIR

Çakar sözlerini şöyle tamamladı: “Sonuç olarak ben Galatasaray'ı ilk 45 dakikada adeta bir Malta takımı, bir Moldova takımı gibi diyeceğim ama onlar bile daha iyi futbol oynuyor. Bugün futbol adına bir ahlaksızlık yapılmıştır”

Ertem Şener Hakkında
İstanbul 50.Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde okumuştur. Radyo ve televizyon programlarında çalışarak hayatına başlamıştır. Ertem Şener televizyonda futbol maçlarında spikerlik yapmaktadır. Günümüzde ise spikerlik yerine sunuculuk yapmaktadır. TGRT, Star TV, Kanal D, Kanal 6 ve Beyaz TV gibi kanallarda sunuculuk yapmıştır. Şimdi ise Beyaz TV'de Beyaz Futbol adlı programı sunmaktadır....
devamı
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
2 Ekim 2014 Perşembe günü yayınlandı