Galatasaraylılar Şampiyonluğu Melo Taklidi İle Kutladılar

Galatasaray ile Fenerbahçe maçının ardından Galatarasay ' ın şampiyon olmasının ardından yüzlerce taraftar Çınar Meydanı ' nda toplanarak çılgınca eğlendi.Tüm Türkiye ' nin nefesini tutarak izlediği maçın 0-0 bitmesinin ardından Galatasaray şampiyon oldu. 90 dakikanın son düdüğünün ardından Denizli ' de de Galatasaraylılar şampiyonluğu çılgınlar gibi kutladı. Çınar Meydanı ' nda toplanan kalabalık grup, ellerindeki bayraklar ve meşalelerle şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlar Galatasaraylı futbolcu Melo ' nun ' Pitbull ' sevinciyle galibiyeti kutlaması ilginç görüntülere sebep oldu.
Yarış Pamukkale Galatasaray Pamukkale Üniversitesi 


Çınar Meydanı ' nda toplanan kalabalık arasında Fenerbahçe forması giyen hamile bir bayan ve Galatasaray forması giyen eşi ise ' Önemli olan bizim birlikteliğimiz. Çocuğumuz olacak. O hangi takımı isterse o takımı tutacak. Biz birbirimizi çok seviyoruz” dediler.

Öte yandan Denizli ' nin Honaz ilçesinde kahvede maç izleyen 46 yaşındaki Hasan Yarış isimli vatandaş kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ' ne götürülen Hasan Yarış yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Şeker hastası olduğu öğrenilen şahsın, maç izlediği sırada maçı izlediği sırada aniden fenalaşarak sandalyeden düştüğü öğrenildi.
13 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı