Galatasaray transfer listesi haberleri 2013 (GS son dakika spor haberleri)

Galatasaray Haberleri 2013. Galatasaray transfer listesi 2013 devre arası, Son Dakika Spor Habeleri. Galatasaray son dakika haberleri. Galatasaray haberleri spor haberleri. Galatasaray haberleri, Galatasaray haberleri lig tv, Galatasaray haberleri son dakika, Galatasaray haberleri transferleri, Galatasaray haberleri son haber, Galatasaray haberleri yeni, Galatasaray haberleri son dakika, Galatasaray haberleri son transfer, Galatasaray haberleri son, Galatasaray transfer haberleri 2013, www.Galatasaray haberleri, Galatasaray transfer haberleri 2013, Galatasaray haberleri video , Galatasaray haberleri aykut kocaman, Galatasaray haberleri bugün, basında Galatasaray haberleri, Galatasaray haberleri güncel
Ünal Aysal Galatasaray Fatih Terim 


7 OCAK 2013 TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muslera için dudak uçuklatan teklif! Terim'in ' Çok pahalı ' çıkışına rağmen adeta gözünü karartan Ünal Aysal, transferi bitirmesi için danışmanı Bruno Heidescheid'ı önceki gün İtalya'ya gönderdi.

Ara transferde henüz beklenen bombayı patlatamayan G.Saray'da kelimenin tam anlamıyla fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor... Fatih Terim'in istediği 10 numara özellikli futbolcu için büyük çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar son olarak Atletico Mineiro formasını giyen Bernard'la masaya oturmuştu. Fakat Başkan Ünal Aysal'ın aklının hala Sneijder'de olduğu öğrenildi.

YENİDEN DÜĞMEYE BASILDI

Galatasaray bir süre önce Hollandalı yıldızın menajeri ve Inter'le görüşme yapmış fakat sonuç alınamamıştı. Fatih Terim de ' Çok maliyetli bir transfer. Kulübe ağır mali yük oluşturur ' ifadesini kullanmıştı. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek çok önemli bir yıldızı kadroya katmak isteyen Aysal'ın Sneijder için yeniden düğmeye bastığı öğrenildi.

AYSAL KESENİN AĞZINI AÇTI

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bruno Heidescheid'ı İtalya'ya gönderdiği ve Hollandalı futbolcu için görüşmelerin yeniden başladığı belirlendi. Galatasaray'ın Inter'e bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro, 29 yaşındaki Sneijder'e de maç başı ücretler hariç yıllık 4.5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi.

SONUNA KADAR UĞRAŞILACAK

Alınan bilgilere göre tekliften memnun kalan Inter cephesinde herhangi bir sorun yok. Fakat Sneijder'in Türkiye ve Galatasaray hakkında çekinceleri olduğu öğrenildi. Buna rağmen Sarı-Kırmızılılar ara transferin sonuna kadar Hollandalı yıldız için uğraş verecek.

Muslera için dudak uçuklatan teklif!

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera için İngiltere'den dev talipler var.

Cimbom ' un Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için ' adı sır gibi saklanan ' bir İngiliz ekibinin 18 milyon Euro ' luk resmi teklif yaptığı ve rakamın yukarı çıkabileceği öğrenildi.

G.Saraylı Fernando Muslera için bir İngiliz kulübünden 18 milyon Euro ' luk resmi teklif geldiği haberi, Sarı- Kırmızılı camianın kulislerinde konuşulmaya başlandı. HABERTÜRK'de yer alan habere göre, adı geçen kulüpler arasında Premier Ligi ' nin 2 güçlü temsilcisi Chelsea ve M.United ön plana çıktı. Muslera ' nın ismi daha önce de Ada ekipleriyle anılmış ancak yönetim, Uruguaylı kaleci için resmi teklifin olmadığını bildirilmişti.

DEVLER LİGİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ancak kulübe yakın kaynaklar, bu kez Muslera için ' adı sır gibi saklanan ' bir İngiliz kulübünden gelen 18 milyon Euro ' luk teklifin masaya yatırıldığını ve rakamın daha da yükseltilmesi için pazarlığa da açık olunduğunu belirtti. Uruguaylı kaleci için gelen teklifin şu an için değerlendirilmeye alınmadığı ve sezon sonunun bekleneceği ifade edildi. Hem teknik heyetin hem de yöneticilerin, takımın Şampiyonlar Ligi ' nde en çok ihtiyaç duyduğu sırada, Muslera ' yı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığı belirtildi. Ancak teklifi getiren İngiliz kulübünün, devre arasında Muslera ' yı renklerine bağlamakta ısrarcı olduğu ve Uruguay Milli Takımı ' nın da kalesini koruduğu için transferin gözdesi olan başarılı file bekçisini almak için tüm imkanlarını seferber ettigi öğrenildi.

KAMPA KATILDILAR

Bu arada Galatasaray ' da Fatih Terim ' den özel izin alan ve önceki gece kampa katılan yabancı oyunculardan Felipe Melo ile Fernando Muslera, dün sabah performans uzmanı Scott Piri tarafından özel olarak çalıştırıldı.
Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı