Galatasaray Transfer Haberleri-Listesi (Tarık Çamdal) 14 Temmuz 2014

Galatasaray Transfer Haberleri-Listesi (Tarık Çamdal) 14 Temmuz 2014 . Galatasaray'da gözler transfere çevrildi... Sarı-kırmızılıların önceliği sağ bek. Yönetim yerli isimlerin üzerinde duruyor.Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin bazı isimleri Avusturya Kampı ' na almaması transfer beklentilerini arttırdı.Sarı-kırmızılı ekipte özellikle sağ bek bölgesinde oyuncu alternatifi azaldı. Sabri Sarıoğlu ve Eboue Avusturya Kampı kadrosuna alınmazken Salih Dursun da Olcan Adın transferinde takasda kullanılmıştı.
Transfer Dönemi Galatasaray Tarık Çamdal 


Kadroda bu mevkide oynayabilecek sadece Veysel Sarı kalırken, sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonun büyük bölümünü kaçıran Hamit Altıntop da Prandelli'nin görev vermesi halinde savunmanın sağında forma giyebilir.

Sağ bek için transfere yönelen Galatasaray yerli isimler üzerinde duruyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde ilk futbolcu Eskişehirsporlu Tarık Çamdal. Devre arasında da gündeme gelen Tarık için yönetim bonservis ücretiyle birlikte Avusturya'ya götürülmeyen oyuncuları kullanmak istiyor. Sarı-kırmızılılar bu hafta içinde resmi teklifte bulunacak.

ALTERNATİF İSİM ŞENER ÖZBAYRAKLI

Galatasaray'ın sağ bekde düşündüğü bir başka isim ise Bursassporlu Şener Özbayraklı. Yeşil-beyazlı takımda gösterdiği performansla beğeni toplayan Şener için Tarık Çamdal transferinin sonuçlanması beklenecek.

14 Temmuz 2014 Pazartesi günü yayınlandı