Galatasaray Schalke Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? İzle

Galatasaray Schalke Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Schalke maçı 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 21:45'da başlıyor. Galatasaray - Schalke maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Galatasaray Schalke maçı D-Smart'tan canlı yayınlanacak. Galatasaray Schalke maçı TT Arena oynanacak. Galatasaray Schalke maçının biletleri de satışa çıktı. Galatasaray Schalke Maçının hakemi henüz belirlenmedi. Galatasaray Schalke maçının rövanşı 12 Mart Salı günü oynanacak. Galatasaray Schalke 04 maçını BeyazGazete.com'da canlı takip edebilirsiniz..
Drogba Schalke Almanya Galatasaray 


G.Saray-Schalke Maçı 4 TV'de Şifresiz! (TIKLA ÖĞREN)

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın Schalke 04 ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu.

GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ



Galatasaray - Schalke maçı hangi kanalda?
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın yayınlanacağı kanal da belli oldu. 20 Şubat Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da Alman devini konuk edecek olan Galatasaray'ın bu kritik karşılaşması D-Smart dijital platformunda yer alan Smart Spor'da yayınlanacak.

Galatasaray'ın 12 Mart Salı günü Almanya'ya Schalke ile oynayacağı maç ise Star TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Dürüst: ' Schalke'yi yeneceğiz '
Galatasaray Başkan Vekili Ali Dürüst maç sonrası TRT SPOR'da yayınlanan Futbol Gecesi programına yaptığı canlı bağlantıda Galatasaray taraftarlarına mesajlar verdi.

Galatasaray Başkan Vekili Ali Dürüst maç sonrası TRT SPOR'da yayınlanan Futbol Gecesi programına yaptığı canlı bağlantıda Galatasaray taraftarlarına mesajlar verdi.

' DROGBA BÜYÜK OYUNCU '
Galatasaray ' ın 2-1 kazandığı Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili olarak, “Cuma sendromu diye bir şey yok. Her maç final. İlk yarıda pozisyonlar bulsak da gol atamadık. Sonra oyuna başka bir oyuncumuz girdi. Zaten onu bunun için aldık. Bir attı bir attırdı. Sonra gol yedik, bunaldık. Maç bitince rahatladık. Drogba büyük bir oyuncu. Tecrübesini arkadaşlarımızla paylaşsın diye transfer edildi. Kabul etmek gerekir ki, o oyuna girdikten sonra maça güzellik geldi. Mühim olan her maçta bunu yapmak. Her maç final. Akhisar iyi bir takım. Ligdeki yeri Akhisar ' ın futbol kalitesini doğrulamıyor. Taraftarımızın da tribünleri doldurmasıyla güzel bir şenlik oldu ' dedi.

Dürüst, Schalke 04 müsabakasıyla ilgili olarak, “Şampiyonlar Ligi ' nde ilk 16 ' ya kaldık. Şimdi evimizde ilk maçımız var. İlk maçta seyircilerimiz yanımızda olacak. Onların da vereceği destekle galibiyet alarak Almanya ' ya gideceğiz” diyerek iddialı konuşurken, Arena ' da oynanan maçlardaki bilet sıkıntısıyla ilgili olarak, “45 bine yakın kombine bilet sattık. Geriye kalan biletler kısa sürede tükeniyor. Sıkıntı ondan kaynaklanıyor. Bu maçta tribünlerimizi 52 bin kişi doldurmuş olacak ' açıklamasını yaptı.

G.Saray'da Schalke Biletleri Satışa Çıkıyor

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda 20 Şubat'ta Schalke 04 ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın biletleri satışa çıkacak.

20 Şubat Çarşamba günü saat 21.45'de başlayacak karşılaşmanın biletleri bilet.galatasaray.org resmi bilet satış sitesi üzerinden satışa sunulacak.

Biletler, GS Bonus kart sahiplerine yönelik olarak da satışa çıkacak. 16 Şubat cumartesi günü ise genel satışa sunulacak.

BİLET FİYATLARI


Kategori 1 (VIP) 700,00 TL
Kategori 2 (VIP) 450,00 TL
Kategori 3 350,00 TL
Kategori 4 250,00 TL
Kategori 5 200,00 TL
Kategori 6 120,00 TL
Kategori 7 80,00 TL

15 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı