Galatasaray Schalke Maç Özeti

Galatasaray Schalke maçı bu akşamı saat 21:45'te başlıyor. Galatasaray - Schalke maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Galatasaray Schalke maçı D-Smart'tan canlı yayınlanacak. Galatasaray Schalke Maçını 4 kanaldan da şifresiz izleyebilirsiniz. Galatasaray Schalke maçı TT Arena oynanacak. Galatasaray Schalke Maçını William Collum yönetecek. Galatasaray Schalke Maçın özetine maçın hemen ardından BeyazGazete.Com'dan izleyebilirsiniz. İşte Galatasaray Schalke maçından son detaylar...
Schalke Galatasaray 


G.Saray-Schalke Maçı 4 TV'de Şifresiz! (TIKLA ÖĞREN)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Almanya'nın Schalke takımını Türk Telekom Arena'da konuk ediyor. Saat 21:45'te başlayacak mücadelede Aslan'ın tek hedefi, rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında bu akşam Almanya'nın Schalke 04 takımı ile İstanbul'da karşılaşacak.

GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ



Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında bu akşam Almanya'nın Schalke 04 takımı ile İstanbul'da karşılaşacak.

Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkmak isteyen, devre arasında yaptığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Sarı-kırmızılı takım, rövanş maçı öncesi Alman ekibi karşısında avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Galatasaray ile Schalke 04 arasında Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Galatasaray Schalke 04 maçını BeyazGazete.com'da canlı takip edebilirsiniz. İki ekip arasındaki rövanş maçı ise 12 Mart Salı günü Almanya'da oynanacak.




20 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı