Galatasaray Schalke Karşısında Avrupa'daki 244. Maçına Çıkacak

Galatasaray Schalke Karşısında Avrupa'daki 244. Maçına Çıkacak... Şampiyonlar Ligin'ndeki temsilcimiz Galatasaray bu akşam Schalke 04 ile TT Arena'da karşı karşıya gelecek. Galatasaray Schalke maçı bu akşamı saat 21:45'ten itibaren D-Smart'tan canlı izleyebilirsiniz. Galatasaray Schalke Maçı 4 tv kanalında da şifresiz yayınlanacak. William Collum'ın yöneteceği Galatasaray Schalke maçının BeyazGazete.com'da canlı takip edebilirsiniz. İşte Galatasaray Schalke maçından son detaylar...
Schalke Uefa Şampiyonlar Ligi Galatasaray 


G.Saray-Schalke Maçı 4 TV'de Şifresiz! (TIKLA ÖĞREN)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Almanya'nın Schalke takımını Türk Telekom Arena'da konuk ediyor. Saat 21:45'te başlayacak mücadelede Aslan'ın tek hedefi, rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek.

GALATASARAY, AVRUPA KUPALARINDA 244. MAÇINDA
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında bugün Almanya temsilcisi Schalke 04'ü konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupaları tarihindeki 244. maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 139, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 243 maç oynadı.

UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası'nı müzesine götürüp, Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 243 maçta 93 galibiyet ve 87 yenilgi aldı, 63 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 341 gol göndermeyi başaran Cim Bom, kalesinde ise 343 gol gördü.

GALATASARAY - MANCHESTER UNİTED MAÇ ÖZETİ



20 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı