Galatasaray Karabükspor Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Galatasaray Karabükspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Karabükspor Maçı bu akşam saat 20:00' de başlıyor. Galatasaray Karabükspor Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Galatasaray Karabükspor maçı İstanbul TT Arena'da oynanacak. Galatasaray Karabükspor Maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Galatasaray Karabükspor maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz...
Hakan Balta Galatasaray Cüneyt Çakır Fatih Terim Engin Baytar 


Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor. Galatasaray Karabükspor maçının canlı anlatımını saat 19:30'dan itibaren BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

Galatasaray Karabükspor Maçından Görüntüler

Ligde geçen hafta Mersin engeline takılan Cim Bom, bugün Arena'da Karabük'ü konuk edecek. Aslan bu maçta, salı günkü Manchester United sınavının bir provasını gerçekleştirecek

Ligdeki son maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Kardemir Karabükspor karşılaşmasını kayıpsız geçmenin hesabını yapıyor. Cim Bom, Kardemir Karabükspor mücadelesini 3 puanla tamamlayarak hem liderliğini koruma, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 20 Kasım Salı günü Manchester United ile yapacağı kritik maç öncesi moral kazanma peşinde.

Teknik direktör Michael Skibbe ile yolların ayrılması sonrası göreve gelen Mesut Bakkal yönetimindeki ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Kardemir Karabükspor ise, Galatasaray karşısında da puan almayı hedefliyor.



Engin ve Elmander'in Hasreti Bitiyor

Galatasaray'da sakatlığı düzelen Johan Elmander ile 11 maçlık cezasını tamamlayan Engin Baytar, Kardemir Karabükpor maçıyla yeniden takımdaki yerlerini alabilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Cluj ile İstanbul'da yapılan maçta sakatlandıktan sonra, Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmandaki Cluj ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında oynayamayan İsveçli oyuncu, Kardemir Karabükspor maçında görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Ayrıca, TFF Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı hareket nedeniyle verilen 11 maçlık cezasını dolduran Engin Baytar, teknik direktör Fatih Terim'in şans tanıması durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Sarı Kart Ceza Sınırında 3 İsim

Sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu, Kardemir Karabükspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Ligde 3'er sarı kartı bulunan Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Hakan Balta, bugün bir kez daha sarı kart görmeleri durumunda, 13. haftada Sanica Boru Elazığspor ile oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak Galatasaray-Kardemir Karabükspor karşılaşmasını hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Mustafa Emre Eyisoy yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Selçuk, Hamit, Melo, Emre, Umut, Burak

Kardemir Karabükspor: Tomic, Erdem, Deumi, İshak, Mabiala, Yiğit, Birol, Ahmet İlhan, Cernat, Lua Lua, Mehmet Yıldız

Stat:
TT Arena

Hakem: Tolga Özkalfa

Saat: 20:00

Yayın: Lig TV

Maç Öncesi Bilgiler
Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde bugün 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 5'ini Galatasaray, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 4 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın toplam 18 golüne, Kardemir Karabükspor 6 golle cevap verebildi. Geçen sezonki lig maçlarında taraflar Karabük'te 1-1 berabere kaldı, İstanbul'daki karşılaşmayı ise Galatasaray 5-1 kazandı.

Galatasaray Son 4 Maçtan 1'ini Kazandı
Galatasaray, Kardemir Karabükspor ile ligde yaptığı son 4 maçtan 1'ini kazanabildi. Sarı-kırmızılı ekip, rakibine 2010-2011 sezonunda Karabük'te 2-1 yenilip, İstanbul'da golsüz berabere kaldı, Geçen sezonun ilk yarısında Karabük'te oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlandı. ''Cim Bom'', son randevuda İstanbul'da 5-1 galip geldi.

İstanbul'daki Maçlar
İki takım arasında İstanbul'da yapılan 5 maçtan 3'ünü Galatasaray kazandı, 2 maç berabere bitti. İstanbul'da Galatasaray 10 gol attı, Kardemir Karabükspor deplasmanda rakibinin filelerini sadece 1 kez havalandırabildi.

Hoca Taviz Vermeyecek

Karabük karşısında Manchester United maçının provasını yapmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim, bu nedenle tüm as futbolcularına şans vererek son durumlarını görmeyi tercih edecek.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
16 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı