Galatasaray Hazırlık maçı geniş özeti (Galatasaray 1-0 RWS Bruxelles maçı Özet)

Galatasaray Hazırlık maçı geniş özeti (Galatasaray 1-0 RWS Bruxelles maçı) Galatasarayın hazırlık maçı hözeti ve golleri
Wesley Sneijder Galatasaray Fernando Muslera Hamit Altıntop Rws Bruxelles 


Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Belçika 2. Lig ekiplerinden RWS Bruxelles ile yapacağı maç için bugün Belçika ' ya gitti. Üç saat süren yolculuğun ardından akşam saatlerinde Brüksel ' e inen Galatasaray kafilesi kamp yapacağı otele geçti.

GALATASARAY HABERLERİ

Maç Yayın Bilgileri
Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında, Belçika'nın RWS Bruxelles takımıyla karşılaştı. Galatasaray, 81. dakikada Amrabat'ın attığı golle maçı 1-0 kazandı.


Maç: RWS Bruxelles - Galatasaray
Yer: Edmond Machtens Stadion, Brüksel
Tarih: 17.08.2014 Saat: 19.00
Yayın: GSTV (Canlı)

Galatasaray: Fernando Muslera; Emre Can Coşkun (Dk. 59 Furkan Özçal), Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Alex Telles (Dk. 76 Hakan Balta); Felipe Melo, Selçuk İnan; Hamit Altıntop (Dk. 59 Wesley Sneijder), Olcan Adın (Dk. 76 Emre Çolak), Yasin Öztekin(Dk. 64 Nordin Amrabat); Burak Yılmaz (Dk. 85 Umut Bulut)

Yedekler: Sinan Bolat, Alperen Uysal, Hakan Balta, Koray Günter, Furkan Özçal, Birhan Vatansever, Wesley Sneijder, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Umut Bulut

İlk yarı

0' Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, temsili olarak başlama vuruşunu yaptı. 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve geçtiğimiz hafta yaşama veda eden Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba anısına iki takım futbolcuları saygı duruşunda bulundu.
6' Orta sahada şık ve seri paslarla rakip savunmayı etkisiz bırakan takımımız, sol tarafdan Yasın Öztekin'i kaçırdı ancak yardımcı hakem ofsayta hükmetti.
7' Sol taraftan içeri kateden Yasin'in sağ ayağıyla şutu kalecide kaldı.
10' Burak Yılmaz ve Yasin Öztekin, olağanüstü verkaçlarla topu savunmadan rakip ceza sahasına kadar taşıdı. Son olarak Burak
Yılmaz, ceza sahası çizgisi üzerinde yerde kalsa da, halkem oyunu devam ettirdi.
11' Olcan Adın'ın ceza sahası dışından vuruşu, kalecinin kucağına gitti.
17' Tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandık ancak Olcan'ın şutu çok az farkla auta çıktı.
21' White Star Bruxelles takımında Moussa Traore tehlikeli bir noktada topla buluşsa da, bu oyuncunun vuruşu farklı şekilde dışarı çıktı.
24' Karşılaşmanın hakemi, Aurelien Chedjou'ya sarı kart gösterdi.
26' Burak Yılmaz, ceza sahası içinde çizgiye indi. RWS Bruexelles savunması tehlikeyi kornerle savuşturdu.
29' Burak Yılmaz'ın sol çaprazdan, yaklaşık 30 metre mesafeden sert şutu az farkla üstten auta gitti.
32' Olcan rakiplerini birer birer çalımlarken, sol taç çizgisinde elle yapılan müdahale sonrası hakem serbest vuruşa hükmetti. Topun başına geçen Kaptan Selçuk İnan'ın etkili ortasına yükselen Felipe Melo'nun vuruşu çok az farkla auta giderken, yardımcı hakem de ofsayt bayrağını kaldırdı.
38' White Star Bruxelles sol kanattan çok etkili geldi, savunmada Telles son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.
44' Köşe vuruşu sonrası ceza sahası dışına seken topla buluşan Olcan, bir çalımla önünü boşalttı ancak rakibin sert müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi ikinci kez kartına başvurdu. Burak Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruş, kaleci Minsart'ta kaldı.
45' İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci Yarı

46' Ev sahibi ekip, ikinci yarıya başladı.
47' Moussa Traore'nin karşı karşıya pozisyonda şutunu Muslera çeldi. İkinci pozisyonda Muslera bir kez daha başarılıydı.
59' Galatasaray'da Wesley Sneijder ve Furkan Özçal oyuna girdi. Kenara gelen oyuncular, Hamit Altıntop ve Emre Can Coşkun.
61' Selçuk'un içeri yerden gönderdiği serbest atışta Wesley Sneijder'in gelişine şutu kalecide kaldı.
62' Olcan'ın savunmanın arkasına kaçırdığı Burak Yılmaz topu içeri çıkarmak isterken kaleci Minsart buna engel oldu.
64' Yasin Öztekin'in yerine Nordin Amrabat oyuna dahil oldu.
73' Sağ kanat organizasyonunun ardından Burak Yılmaz'la maçın en net pozisyonunu yakaladık ancak pozisyon autla sonuçlandı.
76' Olcan Adın'ın kullandığı serbest vuruş üstten auta çıktı. Olcan Adın, bu pozisyonun ardından Alex Telles'le birlikte kenara gelirken, Emre Çolak ve Hakan Balta oyuna giren isimler oldu.
79' Savunmanın arkasına atılan uzun topu kontrol eden Burak Yılmaz'ı rakip savunma son anda engelledi.
81' GOL! Nordin Amrabat. Wesley Sneijder'in ara pasıyla buluşan Amrabat, önce rakibinini çalımlayarak açısını genişletti, ardından fileleri buldu: 1-0.
85' Burak Yılmaz, yerini Umut Bulut'a bıraktı.
90' Karşılaşmanın son düdüğü çaldı. Galatasaray, sahadan tek golle galip ayrıldı.

18 Ağustos 2014 Pazartesi günü yayınlandı