Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman nerede saat kaçta ve hangi kanalda? (25 Ağustos Süper Kupa)

​Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı hangi tarihte, ne zaman oynanacak? Süper Kupa'nın son iki yıldaki finalistleri Fenerbahçe ile Galatasaray Süper Kupa Final maçının oynanacağı 25 Ağustos'ta üst üste 3. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Maçı ne zaman saat kaçta? İşte Fenerbahçe Galatasaray maçı detayları ile Fenerbahçe Galatasaray Süper kupa maçı bilet fiyatları. Süper Kupa heyecanında bu sene de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçının tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu
19 Mayıs Stadı Fenerbahçe Galatasaray Cüneyt Çakır 


FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA FİNALİ

TARİH: 25 Ağustos Pazartesi

STAT: Manisa 19 Mayıs Stadı

YAYIN: ATV


Süper Kupa heyecanında bu sene de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçının tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. süper kupa finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Finali maçı ne zaman, hangi kanalda süper kupa finali canlı izle, süper kupa finali galatasaray fenerbahçe maçını canlı donmadan internetten kesintisiz izle

Süper Kupa heyecanında bu sene de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçının tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Süper Kupa maçı derbisi bu finalde de yaşanacak.

Süper Kupa Finali Galatasaray Fenerbahçe maçı 25 Ağustos Pazartesi günü oynanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali ' ni Dünya Kupası ' nda iyi bir performans sergileyen FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır ' ın yönetmesi bekleniyor. 25 Ağustos Pazartesi oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçı ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bu sene üst üste 3. kez Süper Kupa finalinde oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray maçı Manisa 19 Mayıs Stadı ' nda oynanacak. Bu sene Süper Kupa maçı Soma'da yaşanan maden faciasından ötürü Manisa ' ya alınmıştı. Ayrıca Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa Finali maçının biletlerinin tamamen tükendiği, bilet satışının sona erdiği belirtildi.

Süper Kupa'yı 2006'da Beşiktaş, 2007'de Fenerbahçe, 2008'de Galatasaray, 2009'da Fenerbahçe ve 2010'da da Trabzonspor kazandı. 2011'de Süper Kupa organizasyonu sekteye uğradı. 2012'de ise bugünün iki finalisti Galatasaray ile Fenerbahçe sahnedeydi. Tarihlerinde pek çok farklı kulvarda kozlarını paylaşan iki büyük takım ilk kez Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Erzurum'daki maç tam bir gol düellosuna sahne oldu. Galatasaray 19. dakikada Umut Bulut'la öne geçerken, Fenerbahçe ilk yarının uzatma dakikalarında Alex'le eşitliği sağladı. 58'de bir kez daha Umut Bulut'la öne geçen Galatasaray'a Fenerbahçe bu kez 66'da Dirk Kuyt'la karşılık verdi. Son dakikada Selçuk İnan'ın penaltısıyla bir gol daha bulan Galatasaray, Süper Kupa'nın sahibi oldu.

Geçtiğimiz yılın Süper Kupa ' sında yine aynı takımların isimleri vardı. Bu defa Kayseri ' deki Kadir Has Stadı ' nda karşı karşıya gelen iki takımdan gülen yine Galatasaray ' dı. Sarı-kırmızılılar, normal süresi golsüz biten ve uzatmalara giden maçı, 99. Dakikada DidierDrogba ' nın golüyle 1-0 kazanarak Süper Kupa ' yı üçüncü kez müzesine götürmeyi başardı.

İkilinin Cumhurbaşkanlığı Kupası buluşmaları ise üç kez gerçekleşti. 1973'teki ilk randevu Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaydı. Lig şampiyonu Galatasaray 5. dakikada Metin Kurt'un attığı golle öne geçse de 19. dakikada Cemil Turan'la beraberliği yakalayan kupa şampiyonu Fenerbahçe, 44. dakikada Fuat'ın penaltıdan attığı golle ezeli rakibini 2-1 yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu.

1984-1985'in Cumhurbaşkanlığı Kupası yine iki ezeli rakip arasında oynandı. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada Galatasaray 37. dakikada Bülent'le öne geçmiş, Fenerbahçe 81. dakikada Hüseyin'le 1-1'i yakalamış, uzatmalarda gol olmayınca sonucu penaltılar belirlemişti. İsmail, İlyas, Hüseyin ve Selçuk'un vuruşlarından Fenerbahçe 4 gol kazanıyor, Önder'in vuruşu ise Simoviç'te kalıyordu. Galatasaray ise ancak Abramczik ve Raşit'le golleri buluyor, Fenerbahçe kalesini koruyan Yaşar, meslektaşı Simoviç ve Fatih'in vuruşlarını kurtarıyordu.

21 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı