Galatasaray, Elazığ'a Gitti

Spor Toto Süper Lig ' in 13. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sanica Boru Elazığspor maçı için Elazığ'a gitti.
Mehmet Ağar Sabri Sarıoğlu Aydın Yılmaz Hakan Balta Abdurrahim Albayrak 


Sarı-kırmızılı takım akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı ' ndan özel uçakla Elazığ'a hareket etti.

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdulrahim Albayrak, Elazığ ' ın çok sevdikleri bir şehir olduğunu söyleyerek, ' Elazığ Mehmet Ağar abimizin memleketi, ona da buradan selam söylüyorum. Elazığ zor bir deplasman ama oradaki kardeşlerimizle kucaklaşmaya gidiyoruz. İyi bir maç olacak. Şampiyonlar Lig'i maçından sonra olması zor olacak. Orada iyi oynayanı alkışlayacağımızı söylüyorum. İnşallah oradan 3 puanla ayrılan biz olacağız” dedi.

Basın mensuplarının transferler hakkındaki sorusuna ise Albayrak, futbolcuların çok değerli olduğunu belirterek, ' Bizim futbolcularımız çok değerlidir. Bu haberlerin hiç birisine değer vermeyin. Biz transfer döneminde Ünal Aysal başkanla bizzat görüştük. Şu anda öyle bir konuşma olmadı. Şu anda transfer dönemi de değil zaten. Bunları haber yapıp bizim futbolcularımızın kafasını karıştırmayın, bu haberler kesinlikle asılsızdır ' diye konuştu.

Basın mensuplarının Milan Baros hakkında sorusuna ise Albayrak, ' Baros çok profesyonel bir arkadaşımız. Galatasaray'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Hocamda kendisini çağırarak konuştu. Sanıyorum ki Ocak ayında kendisine ve Galatasaray'a yakışır bir uğurlama yapacağız. Kendisi ile hiç bir problem yoktur ' cevabını verdi.

Galatasaray ' ın Sanica Boru Elazığspor maç kadrosunda, Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Cris, Dany Nounkeu, Albert Riera, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Burak Yılmaz ve Umut Bulut yer aldı.

24 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı