Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Sami Çölgeçen'den Atkı Skandalı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu yorumculuğunu Sinan Engin ve Ümit Özat'ın yaptığı Beyaz Futbol programında Galatasaray Divan Kurulu üyesi Sami Çölgeçen'in basın mensuplarına gösterdiği küfürlü atkının perde arkası konuşuldu.
Sami Çölgeçen Galatasaray Beyaz Futbol 


Galatasaray'ın geçtiğimiz çarşamba günü yapılan Divan Kurulu toplantısında büyük skandal yaşandı. G.Saray Divan Kurulu üyesi ve TFF eski çalışanı Sami Çölgeçen'in açtığı atkı geceye damgasını vurdu.

'Beyaz Futbol' Farkı

Beyaz TV muhabirlerinin dikkatinden kaçmayan küfürlü atkı hakkında Sami Çölgeçen Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulundu. İlk olarak ne olduğunu anlamadığını belirten Çölgeçen, 'Aklıma gelmedi, küfürlü birşeymiş bu, hiç bana yakışmayan, Galatasaray'a yakışmayan abuk sabuk birşey. Onun için bunu elime aldığım için bile utanıyorum' dedi.

Muhabirin 'Bu atkıyı kimden aldınız?' sorusuna Çölgeçen, 'Bir üye getirdi, divan üyesi getirdi' diye cevap verdi.



Beyaz Futbol Hakkında
Haftanın nefes kesen tüm maçları, teknik direktör ve oyuncuların performansları, şampiyonluk yarışındaki son durum, futbol dünyasının duayenleri tarafından yorumlanıyor. BEYAZ FUTBOL Cumartesi günleri 23.30'da ERTEM ŞENER ve SİNAN ENGİN'in yorumlarıyla ile; Pazar günleri ise yine aynı saatte AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER'in yorumlarıyla Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
13 Ekim 2013 Pazar günü yayınlandı