Galatasaray Chelsea: 1-1 Maçın Özeti ve Golleri (26 Şubat 2014)

Galatasaray Chelsea: 1-1 Maçın Özeti ve Golleri (26 Şubat 2014)... Galatasaray ile Chelsea Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında karşılaştı. Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın Chelsea karşısında golünü Chedjou kaydetti. Chelsea'nın golü ise Torres'ten geldi. Galatasaray Chelsea maçına John Terry'nin ikinci top vakası damgasını vurdu. Galatasaray Chelsea maçındaki John Terry'nin ikinci top olayından dolayı Galatasaray'ın golü sayılmadı. İşte Galatasaray Chelsea maçınının geniş özeti ve golleri...
Schalke Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Chelsea John Terry 


Türk Telekom Arena'da devleri yıkan Galatasaray, Chelsea'yi koleksiyona katamadı... Rövanş ve çeyrek final için umutlarını Ada'ya taşıyan temsilcimiz, ikinci yarı üstün bir oyun oynamasına rağmen galibiyeti getirecek golü bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Mücadele başlayana kadar Chelsea favori olan taraftı. Hatta İngilizler 9. dakikada Torres'le golü buldu, avantaj da sağladı. Mancini yanlıştan döndü, Galatasaray yavaş yavaş kendine geldi. Sahada ikinci yarıda bambaşka bir Cim Bom vardı, saldırdıkça saldırdı. Sarı- Kırmızılılar, Chedjou ile eşitliği yakaladı, sayısız pozisyon kaçtı, Aslan mesajı yolladı: 18 Mart'ta Ada'da görüşürüz.

Galatasray Nasıl Tur Atlar?

Galatasaray ' ın tur atlayabilmesi için rövanşta galip gelmesi, 2-2 veya daha gollü beraberlikler alması gerekiyor. Her türlü yenilgide ya da 0-0 ' lık beraberlikte Chelsea tur vizesini alacak. 90 dakika 1-1 biterse, mücadele uzayacak.

UNUTULMAZ 'GALATASARAY - SCHALKE' MAÇ ÖZETİ



27 Şubat 2014 Perşembe günü yayınlandı