Galatasaray - CFR Cluj Maçı İlk 11'ler Açıklandı

Galatasaray CFR Cluj maçı bu akşam 21:45'te Türk Telekom Arena'da Stadı'nda oynanacak. Galatasaray - CFR Cluj maçı ilk 11'leri açıklandı. Galatasaray CFR Cluj maçı Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray CFR Cluj maçını Paolo Tagliavento yönetecek. İşte Galatasaray - CFR Cluj maçı ayrıntıları...
Felipe Melo Bayern Münih Galatasaray Fatih Terim Hamit Altıntop 


Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, bu akşam H Grubu'ndaki 3. maçında Romanya'nın Cluj takımıyla karşı karşıya gelecek. Saat 21.45'te başlayacak ve StarTv'den naklen yayınlacak maça sarı kırmızılıların çıkaracağı ilk 11 ise belli oldu...

İşte Galatasaray'ın ilk 11'i:

Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander.

Galatasaray - CFR Cluj Maçı (STAR TV CANLI İZLE)

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 3. maçında bugün Galatasaray ile karşılaşacak olan Romanya'nın CFR Cluj takımının defans oyuncusu Felice Piccolo, rakiplerinin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayarak, ' Bugün bize karşı kapalı gişe oynayacaklar. Ancak bunun bizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Biz böyle atmosfere alışkın bir ekibiz ve bunun üstesinden geleceğiz. Hatta bu atmosfer, baskıdan öte bizim için teşvik edici olacak. Biz de iyi bir takımız ve İstanbul'dan puanla dönmek istiyoruz ' diye konuştu.

Daha önce Felipe Melo'ya karşı oynadığını da belirten İtalyan futbolcu Felice Piccolo, ' Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Ama Galatasaray'da onun kadar kaliteli başka oyuncular da var ' dedi.

Rumen ekibin sol beki Laszlo Sepsi ise, Galatasaray karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını ifade ederek, ' Biz her zaman kazanmak için oynayan bir takımız. Galatasaray karşısında da kendi futbolumuzu oynayacağız ve puan alacağımızı umuyorum ' şeklinde konuştu.



TERİM VE ANDONE 29 YIL SONRA...

Galatasaray-Cluj maçı, iki teknik direktörü 29 yıl sonra yeniden karşı karşıya getirecek. Fatih Terim ve Ioan Andone, futbolculuk dönemlerinde iki kez milli forma altında karşılaşmışlardı. 29 Ocak 1983'teki Türkiye-Romanya maçı 1-1 biterken, 9 Mart 1983'teki mücadele 3-1 Romanya'nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

HAMİT VE AMRABAT CLUJ'U İYİ TANIYOR

Sarı-kırmızılıların iki futbolcusu daha önce Rumen ekibine karşı galibiyet elde etmişti. Hamit Altıntop, Bayern Münih'te oynarken iki kez Cluj'a karşı galibiyet görmüştü. Nurettin Amrabat da PSV Eindovhen formasıyla Romanya temsilcisine bir gol atmıştı.

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
23 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı