Galatasaray - CFR Cluj Maçı Hangi Kanalda? (Şampiyonlar Ligi Maçı)

Galatasaray CFR Cluj Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray CFR Cluj maçı bu akşam 21:45'te Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanacak. Galatasaray CFR Cluj maçı D-Smart Spor 77. Kanal'dan canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray CFR Cluj maçını İskoç hakem William Collum yönetecek. Galatasaray CFR Cluj maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz...
Manchester United Futbol Sporu Galatasaray İskoçya Manchester 


Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. maçında Galatasaray, Romanya'da Cluj'un karşısına çıkıyor. Grupta bir puanı bulunan Aslan'ın bu maçı kesin kazanması gerekiyor.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde kader maçına çıkkyor! Oynadığı 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Cim Bom, Cluj deplasmanında ' tamam ' ya da ' devam ' diyecek. Kritik maçın başlama saati 21.45...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde telafisi olmayan maça çıkıyor! 3 maçta sadece 1 puan alabilen sarı kırmızılılar, H Grubu'ndaki dördüncü maçında bugün deplasmanda Cluj ile karşı karşıya gelecek.



Şampiyonlar Ligi'nde 3 karşılaşmada 1 puan alarak kredisini tüketen Galatasaray bu gece ' Ya tamam ya devam ' maçına çıkıyor. Temsilcimiz, H Grubu'ndaki dördüncü maçında Romanya'nın Cluj takımıyla deplasmanda kapışacak. Galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Galatasaray, maçı kazanıp hem gruptan çıkma şansını artırmak hem de Türkiye'nin futboldaki uluslararası notunu yükseltmeyi hedefliyor. Gruptaki diğer maçta ise Portekiz'de Braga ile Manchester United karşı karşıya gelecek.

CFR Cluj:
Felgueiras, Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi, Muresan, Alberto, Valente, Pedro, Camaro, Kapetanos

GALATASARAY:
Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Umut, Burak

STAT: Dr. Constantin Radulescu

SAAT: 21.45

YAYIN: Smart Spor 77. Kanal

HAKEM: William Collum (İskoçya)

Şampiyonlar Ligi H Grubu

Takımlar O G B M A Y P
1.M.United 3 3 0 0 6 3 9
2.CFR Cluj 3 1 1 1 4 3 4
3.Braga 3 1 0 2 4 5 3
4.G.Saray 3 0 1 2 1 4 1

TEK SEÇENEK: KAZANMAK
Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanacak Cluj-Galatasaray mücadelesini İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. William Conquer ve Martin Cryans'ın Collum'un yardımcılıklarını yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve John Beaton olacak.

Gruptaki ilk 3 maçında 2 kez yenilen ve 1 kez berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, Cluj karşısındaki kritik mücadelede mutlaka ama mutlaka 3 puan arayacak. İlk maçında Manchester United karşısında deplasmanda 1-0 yenilen sarı-kırmızılılar, iç sahadaki maçlarda Braga'ya 2-0 kaybedip, Cluj ile 1-1 berabere kalmıştı.

Sarı-kırmızılı ekibin rakibi Cluj ise ilk maçında deplasmanda Braga'yı 2-0 yendi, ikinci maçında Manchester United karşısında kendi sahasında 2-1 kaybetti. Rumen ekip 3. maçında ise Galatasaray karşısında İstanbul'dan 1-1'lik beraberlikle 1 puan aldı.

Grubun diğer maçında ise Braga ile Manchester United Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

Manchester United'ın 9 puanla ilk sırada yer aldığı H Grubu'nda Cluj 4 puanla 2., Braga 3 puanla 3, temsilcimiz Galatasaray ise 1 puanla son sırada.

7 Kasım 2012 Çarşamba günü yayınlandı