Galatasaray bu maçı kaybetmez

Usta yorumcu Ahmet Çakar Çarşamba Günü oynanacak Galatasaray – Arsenal maçı için, Galatasaray ' ın yenilmeyeceğini iddia etti.
Derin Futbol Ahmet Çakar Galatasaray Arsenal 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın gündemi değerlendirdiği Derin Futbol programında Çarşamba Günü oynanacak Galatasaray – Arsenal maçı masaya yatırıldı.

Programa Ahmet Çakar ' ın, Çarşamba Günü Galatasaray ' ın Arsenal ' le oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için, Galatasaray ' ın Arsenal ' e kaybetmeyeceği iddiası damga vurdu.

Çakar, “Çarşamba akşamı Galatasaray için kolay bir maç olmayacak ama Galatasaray yenilmeyecek. Arsenal ' i öyle gözünüzde büyütmeyin, çok pahalı bir kadrosu var ama iyi futbol oynamıyor” diye konuştu.

YARIN İDDİA OYNAYACAĞIM


Galatasaray - Arsenal maçına İddia oynayacağını söyleyen Çakar şu İfadeleri kullandı:
“Herkes Galatasaray Anderlecht ' e 3 atar, 5 arar derken ben maç 1-1 bitecek dedim. Şimdi herkes diyor ki Arsenal 3 atar, 5 atar, ben Galatasaray yenilmez diyorum. Yarın iddia oynayacağım, Galatasaray bu maçı kaybetmeyecek. Arsenal ' i 2-3 haftadır seyrediyorum. Sonucu değiştirecek 2 tane futbolcu dışında her oyuncunun Galatasaray ' ın her oyuncusundan büyük bir farkı yok”

BEYAZ GAZETE


Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
30 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı