Galatasaray Balıkesirspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? (Ziraat Türkiye Kupası)

Galatasaray Balıkesirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Galatasaray Balıkesirspor maçı bu akşam saat 19:00' de başlıyor. Galatasaray Balıkesirspor maçı ATV'den canlı yayınlanacak. Galatasaray Balıkesirspor maçı TT Arena ' da oynanacak. Galatasaray Balıkesirspor Maçını Mete Kalkavan yönetecek. Galatasaray Balıkesirspor maçını BeyazGazete.com'da canlı izleyebilirsiniz...
Gökhan Zan Bülent Korkmaz Hakan Şükür Atatürk Olimpiyat Stadı 


G.SARAY - BALIKESİRSPOR MAÇIN ÖZETİ

Son Türkiye Kupası'nı 2005 yılında Fenerbahçe'yi 5-1'le devirerek elde eden Galatasaray, uzun süreli hasreti dindirmek için yola çıkıyor. Rakip Balıkesir, Cim Bom sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak.

14 kezle Türkiye Kupası ' nı müzesine en çok götüren kulüp ünvanını elinde bulunduran Galatasaray, bu zaferi en son yaşadığında takvimler 11 Mayıs 2005 ' i gösteriyordu. 100. yılını kutlayan Sarı-Kırmızılı ekip, Olimpiyat Stadı ' nda Fenerbahçe ' nin karşısına çıkmıştı. Kadrosunda Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Frank Ribery, Mondragon gibi yıldızları bulunduran Aslan, ezeli rakibini 5-1 ' le devirerek gövde gösterisi yapmıştı. O günden beri kupaya mola veren Galatasaray, ilk defa bu kadar uzun süredir Türkiye Kupası kazanamıyor. Hasreti bu yıl dindirmeye kararlı olan Sarı-Kırmızılılar, Arena ' da Balıkesirspor ' u konuk edecek.



Muhtemel ilk 11'ler


Galatasaray: Ufuk, Sabri, Cris, Gökhan, Hakan, Aydın, Yekta, Engin, Emre, Elmander, Sercan

Balıkesirspor: Recep, Caner, Rıza, Hasan, Kerem, Mustafa, Salih, Muhammed, Erhan, Ali, Hüseyin

Saat:
19.00

Hakem: Mete Kalkavan

Yayın: ATV

3. Kulvarda Yedeklerle...
Hafta içinde Manchester United ' ı devirip Şampiyonlar Ligi ' nde şansını son haftaya taşıyan, hafta sonunda da Elazığ ' ı yenerek Süper Lig ' de liderliğini koruyan Galatasaray, Türkiye Kupası ' na ise yedek ağırlıklı bir kadroyla start verecek. Sabri, Engin, Yekta, Sercan, Aydın, Gökhan Zan ve Ufuk ' un görev alması bekleniyor.

Golü Terim Atmıştı
Galatasaray ile Balıkesirspor, tam 36 yıl aradan sonra karşı karşıya geliyor. Son olarak 1975-1976 sezonunda karşılaşan iki takımın mücadelesini 2-0 ' la Galatasaray kazanmıştı. İlginçtir, o maçtaki son golü bugünün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, penaltıdan kaydetmişti.

Aslan'da Son Durum

Elazığ deplasmanında kırmızı kart gören Muslera kadroda yok. Ayrıca Ujfalusi ' nin sakatlığı da devam ediyor. Bunun dışında tüm oyuncular forma giymeye hazır. Ancak teknik direktör Fatih Terim, fazla şans tanımadığı oyuncuların durumunu görmek için bu maçta rotasyona gitmeyi planlıyor.

Balıkesir'de Son Durum

TT Arena ' daki mücadelede Balıkesir önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Takımın en golcü ismi Coşkun Yılmaz, kırmızı kart cezalısı. Ayrıca Ali Akburç, Orhan Terzi ve Gökhan, sakat oldukları için kadroya alınmadılar. (Fanatik)

27 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı