Fiorentina - Inter: 4-1 Maçın Özeti

Fiorentina - Inter: 4-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle... İtalya Serie A'da Fiorentina sahasında Inter'i 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Fiorentina'nın gollerini Adem Ljajic (13', 65') ve Stevan Jovetic (33', 55') atarken, Inter'in tek golü Antonio Cassano (87')'dan geldi.
Fiorentina Serie A Takımları İtalya İnter 


Fiorentina sahasında Inter ' i farklı mağlup etti. İtalya Serie A ' da Inter ' i ağırlayan Fiorentina, Ljajic(2) ve Jovetic(2) ' in golleriyle rakibini 4-1 yenerek hanesine 3 puan yazdırdı.

İtalya Serie A ' da üst sıralardan kopmak istemeyen Inter, deplasmanda Fiorentina ile karşılaştı.

Fiorentina, çok hızlı başladığı maçta Inter ' i Ljajic(2) ve Jovetic(2) ' in golleriyle 4-1 mağlup etti. Bu galibiyetle Fiorentina puanını 42 ' ye çıkartarak 6. sıraya yerleşti. Sahadan puansız ayrılan Inter ise 43 puanda kaldı.

Maça çok hızlı başlayan Fiorentina, 13. dakikada Ljajic ile 1-0 öne geçti. Inter kalesine yüklenmeye devam eden ev sahibi takım, 33. dakikada sahne alan Jovetic ile skoru 2-0 ' a getirdi. İlk yarıda başka gol olmazken Fiorentina soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya etkili giren Fiorentina, 55. dakikada Jovetic ' in Inter ağlarını birkez daha havalandırmasıyla 3-0 öne geçti ve çok rahat bir nefes aldı. Inter bu golden sonra oyun disiplininden uzaklaşırken, Fiorentina rakip kaleye tehlikeli gelmeye devam etti.

Fiorentina ' da Ljajic 65. dakikada kaleci Handanovic ' i mağlup ederek skoru 4-0 yaptı. Inter ' de 87. dakikada Fiorentina ağlarını havalandıran Antonio Cassano maçın skorunu belirledi: 4-1.

18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı