Fiorentina 4-1 Atalanta Maç Özeti Ve Golleri

Serie A'da sezonun flaş takımlarından Fiorentina, Atalanta engelini 4-1'lik skorla geçerek üst üste beşinci galibiyetine imza attı.
Serie A Takımları Mor Menekşeler Dizisi 


Goller: Gonzalo (5'), Aquilani (42', 45+1'), Toni (49') / Bonaventura (32')

Serie A'da 13. hafta karşılaşmalarında sahasında Atalanta'yı konuk eden Fiorentina, 45. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında rahat bir galibiyet alarak istikrarlı form grafiğini sürdürdü.

Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. 5. dakikada Pasquale'nin serbest vuruştan ceza sahası içine doğru yaptığı ortada topu önünde bulan Gonzalo sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0. 32. dakikada Raimondi'nin kafayla kale ağzına doğru indirdiği topa ayak koyan Bonaventura, skora dengeyi getirdi: 1-1.

42. dakikada Aquilani, kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta çok şık bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 2-1. 45. dakikada Cigarini, Cuadrado'ya yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

45+1'de Valero'nun kullandığı köşe vuruşunda kale ağzında oluşan karambolde Aquilani topu ağlara göndererek ilk yarının sonucunu ilân etti: 3-1.

10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıda da rahat bir oyun sergileyen Fiorentina sonuca gitmekte zorlanmadı. 49'da Aquilani'nin ortasında ceza sahası içinde kafa vuruşunu yapan Toni farkı üçe çıkardı: 4-1. Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmayınca 90 dakika sonunda 3 puan Fiorentina'nın oldu.

Bu galibiyetle Mor Menekşeler puanını 27'ye yükseltirken, Atalanta ise 18 puanda kaldı.

Mor Menekşeler Dizisi Hakkında
Babalarını aynı iş kazasında kaybeden Hayali Ömer, Kabadayı Akif ve Sarı Fikret kardeş gibi büyümüşlerdir. Bir kenar mahalle olan Eskitepe’de geçen hikâyede, üç genç, başta Yorgancı İshak olmak üzere, mahallelinin maddi ve manevi yardımlarıyla yetişmişlerdir. Kavgacı ve dayanışmacı Eskitepe de, dizinin ana karakterlerinden biridir. Üç gencin delikanlılıktan kabadayılığa uzanan çarpıcı serüvenleri; aşk acısı, ihanet, zorbalık ve şiddetle harmanlan...
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı