Fikret Orman: Süleyman Seba Çok Önemli Bir Temsilciydi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süleyman Seba ' nın hayatını kaybettiği hastane önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Türk Futbolu Fikret Orman Beşiktaş Süleyman Seba 


Başkan Orman, Seba ' nın vefatı nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde olduklarını vurgularken:” Hayatın bir başlangıcı olduğu gibi sonu da var. Allah herkesin mazisinde Süleyman Abi gibi güzel anılar bıraksın. Beşiktaş açısından da Türk Futbolu açısından da Türkiye açısından da çok önemli bir insandı. Büyük bir spor insanıydı. Hep söylüyorum, sporda nezaket ve zerafetin çok önemli bir temsilcisiydi. Tüm camianın çok sevdiği bir isimdi. Bize çok önemli bir miras bıraktı. Mirasının yanında çok önemli görevlerde bıraktı. Bize düşen bu görevlere sahip çıkmaktır” dedi.

“ŞİMDİ BİZE DÜŞEN ONU LAYIKIYLA UĞURLAMAK”

Süleyman Seba için yapacakları en önemli görevin onu layıkıyla uğurlamak olduğunun altını çizen Başkan Orman: “ Cuma günü Allah nasip ederse, hayırlı bir gün olması münasebetiyle cenaze namazını organize ediyoruz. Gerekli olan program en kısa zamanda açıklanacaktır. Tekrar hem Beşiktaş camiasının hem de Türk futbolunun başı sağolsun diyorum” ifadelerini kullandı.

14 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı