Fikret Orman: Beşiktaş’ın Hiç Borcu Kalmadı

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman Beşiktaşlılara müjdeli haberi verdi.Bodrum Beşiktaşlılar derneğinin 10 ' cu yıl kutlamalarına katılan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklama ile Beşiktaşlı taraftarların yüzünü güldürdü. Salmakis otelde Bodrum Beşiktaşlıların 10 ' cu yıl yemeğine Fikret Orman'da katıldı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı yemekte Orman taraftarlar tarafından coşku ile karşılandı. Taraftarların sloganları arasında otele giren Orman geceye katılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş ' ın deplasmanda oynayacağı Eskişehir maçına değinerek “Beşiktaş'ın yarınki hedefi kazanmak. Kazanmak için yarın Eskişehir ' de olacağız.
Fikret Orman Beşiktaş Kulüp Başkanı 


Stadyumun inşaatı devam ediyor. Kış dönemine girdik. Biraz zorlanıyoruz ama her şey son sürat devam ediyor”dedi. Tahkim kurulu vereceği kararla ilgili olarak ise kararına itirazla ilgilide beklentimiz 2 maça düşmesi olduğunu ifade etti. Basın mensubunun sorularının ardından geceye katılan Orman meşaleler arasından geçerek geceye katıldı. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Orman taraftarlar ile bol bol fotoğraf çektirdi. Bodrum Beşiktaşlılar dernek başkanı Semih Nalbantoğlu gecenin anlam ve önemi hakkında kısa bir konuşma yapmasının ardından Başkan Orman ' ı kürsüye davet etti Orman “Beşiktaş kulübünde kimsenin alacağı konuşulmadığını ve Hamdolsun bugün itibariyle Beşiktaş Futbol Takımı ' nın kimseye bir kuruş borcu olmadığını söyledi.

OTELİ AÇIYOR

Fikret Orman, şansımıza gerçekten soğuk bir gün. Herkes üşüyor görüyorum. Ama Beşiktaş sevgi hepimizi ısıttığı için kimse masasından da kalkmıyor. Beşiktaş aşkıyla ısınalım ve hep beraber burada kalmaya gayret edelim. Bodrum ' u çok seviyorum bazı huylarını seviyorum burada biraz d fazla dedikodu oluyor o huylarını sevmiyorum ama gerçekten Bodrum ' da olmaktan mutluluk duyuyorum. Burada yatırımlarım var. Bir yılan hikayesine dönmüştü. İnşallah bu sene açacağız. Bodrum ' a daha fazla gelme fırsatımız olacak”dedi.

BEŞİKTAŞ SOĞUK GÜNLER YAŞIYOR

Orman taraftarların sayha girmesi hakkında da konuşarak “2 hafta evvel çok güneşli günlerdeydik. 2 hafta sonra bu akşam olduğu gibi soğuk günlere geldik. Beşiktaşlılık soğuk günlerde birbiriyle beraber olmak ele ele tutuşmak ve kötü günleri beraber aşma işidir. Her zaman hayat güneşli günler olmaz arada bir yağmurlu karlı günler gelir. Onun için dirayetli olmak lazım”dedi.

YETİMİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ

Orman Beşiktaşlı taraftarlara müjde de vererek “Bize inanın gerçekten çok çalışıyoruz dürüstlük içerisinde yedi yetimin hakkını kimseye yedirmeden elimizden geldiği kadar çalıyoruz. Şu anda dikkat ediyorsanız Beşiktaş kulübünde kimsenin alacağı konuşulmuyor. Hamdolsun bugün itibariyle Beşiktaş futbol takımın kimseye bir kuruş borcu yoktur. Herkes parasını almıştır. Futbolcuların hesabına paraları yatmıştır. Yenilseler de yatmıştır yenseler de yatmıştır. Biz Beşiktaş ' ı bir kurumsal kimlik itibariyle yönetiyoruz. Kısa zamanda stadımız yapacağız sizden tek ricam Beşikatş ' a inanın, bizlere inanın ve bizlere destek olmaya devam edin”dedi.

BEŞİKTAŞLILAR HAVLULARA SARILDI

Konuşmaların ardından Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan tarafından plaket verildi. Gecenin sonuna doğru ise 10 ' cu yıl pastası kesildi. Orman daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile çökertme şarkısıyla Zeybek oynadı. Açık havada yapılan gecede ise havanın soğuk olması nedeni ile birçok konuğa şal olmadığı için beyaz havlu dağıtıldı. havlulara sarılan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. Bazı taraftarlar ise havluları kafalarına kadar sarması dikkat çekti. 60 km hızda esen fırtınanın altında geçen gece taraftarların sloganları ile son buldu.
5 Ekim 2013 Cumartesi günü yayınlandı