Fenerbahçeli Eski Futbolcu Erol Bulut'dan Açıklamalar

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor ' da yardımcı antrenörlük yapan Fenerbahçe ' nin eski sol kanat oyuncusu Erol Bulut, Fenerbahçe ' nin elde ettiği başarıya şapka çıkartılması gerektiğini söyledi.
Benfica Avrupa Lazio Avrupa Ligi Fenerbahçe 


Fenerbahçe ' nin UEFA Avrupa Ligi yarı final maçında Portekiz ekibi Benfica ile eşleşmesini değerlendiren Bulut, “Fenerbahçe Avrupa, lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda çok iyi gidiyor. Lazio gibi bir takımı eleyerek, UEFA Avrupa Ligi ' nde yarı final kaldılar. Yarı finalde de Benfica ile karşılaşacaklar. Gerçekten güçlü bir ekip. İyi bir maç kazanma istatistikler var. Bu anlamda Fenerbahçe ' ye güçlü bir rakip çıktı. Fenerbahçe ' de güçlü bir ekip, gerçekten çok iyi futbol oynuyorlar. Akıllı ve disiplinli futbol oynuyorlar. Benfica zor bir ekip ama İstanbul ' da oynanacak olan ilk maçta Fenerbahçe ' nin alacağı iyi sonuç, rövanş maçında finali getirecektir” dedi.

Bulut, Fenerbahçe ' nin İstanbul ' da oynanacak olan ilk maçta iyi bir sonuç alması gerektiğini kaydederek, “Benfica kendi evinde çok güçlü bir ekip. İlk maçı 2-0 alsanız bile o sonucu çevirebilirler. Ama ne olursa olsun Fenerbahçe ' nin ilk maçta avantajlı bir skor elde etmesi gerekiyor. Alınacak avantajlı skor ve rövanş maçında iyi bir futbolla adlarını finale yazdırabilir” diye konuştu.

Fenerbahçe ' nin sıkıntılı sürece rağmen 3 kulvarda başarıyla yoluna devam ettiğini belirten Bulut, şunları söyledi:

“Fenerbahçe, son 2 yıldır büyük sıkıntılar yaşadı. Hem kulüp hem teknik heyet hem de futbolcular sıkıntılı bir süreç geçirdi. Şuanda bu konumda olmaları büyük bir başarı. Şapka çıkarmak gerekiyor. Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe ' de güzel yıllarım geçti ve şampiyonluklar yaşadım. Eski futbolcusu olarak Fenerbahçe ' de tekrar görev almak, benim olduğu gibi her eski futbolcunun hayalidir.”
18 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı