Fenerbahçe Viktoria Plzen Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda? (F.Bahçe UEFA Maçı)

Fenerbahçe Viktoria Plzen Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Viktoria Plzen Maçı 7 Mart Perşembe akşamı 20:00'te başlıyor. Fenerbahçe Viktoria Plzen maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Fenerbahçe Viktoria Plzen maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Viktoria Plzen maçını BeyazGazete.Com'dan canlı takipedebilirsiniz. Fenerbahçe Viktoria Plzen maçı Struncovy Sady Stadı ' nda oynanacak. Fenerbahçe Viktoria Plzen Maçını Gianluca Rocchi yönetecek. İşte Fenerbahçe Viktoria Plzen Maçı son detaylar...
Meireles Viktoria Plzen Aykut Kocaman Avrupa Ligi Fenerbahçe 


Plzen Maçında Zorunlu Değişim

UEFA Avrupa Ligi Top 16 turu ilk maçında perşembe günü deplasmanda Çek Cumhuriyeti ekibi Viktoria Plzen ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman zorunlu revizyona gidecek.

UEFA statüsü gereği Avrupa Ligi 'nde forma giyemeyen Emre 'nin yanı sıra, 3 maç cezaya çarptırılan Meireles ve sarı kart cezalısı Egemen 'den yararlanamayacak olan tecrübeli hoca, şimdiden onların yerine kimi oynatacağının arayışına girişti. Egemen 'in formasını Bekir 'e teslim edecek olan Kocaman 'ın, orta sahada ise öncelikle Mehmet Topal 'a şans vereceği, diğer forma için Salih, Mehmet Topuz, Caner arasında tercih yapacağı belirlendi.

FENERBAHÇE - BATE BORİSOV MAÇ ÖZETİ



5 Mart 2013 Salı günü yayınlandı