Fenerbahçe Sevilla: 0-2 Maç Özeti ve Golleri (Fenerbahçe 2014-2015 Hazırlık Maçları)

2014 Fenerbahçe Sevilla Maç Özeti ve Golleri İzle-Fenerbahçe Sevilla Maçı Geniş Özeti İzle-Fenerbahçe Sevilla Hazırlık Maçı... Fenerbahçe Sevilla hazırlık maçında karşılaştı. Fenerbahçe, Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu. Sevilla'ın Fenerbahçe karşısındaki gollerini Vidal ve Aspas attı. Fenerbahçe Sevilla maçının uzatma dakikalarında Fenerbahçeli yıldız futbolcu Caner Erkın kırmızı kart gördü. İşte Fenerbahçe Sevilla maçı geniş özeti..
Barcelona Caner Erkin Caner Ekin Danimarka Avrupa Ligi 


Sevilla Fenerbahçe Maç Özeti İzle - Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında son UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'ya 2-0 mağlup oldu. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Danimarka'da Sevilla ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe rakibine 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Fenerbahçe Sevilla Maç Özeti ve Golleri İzle - İki takım da maça ideale yakın kadrolarıyla çıkarken ilk yarı boyunca etkili olan taraf Sevilla oldu. Fenerbahçe'nin savunmada yaptığı hataları iyi değerlendiren İspanyol ekibi 38. dakikada Aleix Vidal'in attığı golle de ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Sevilla Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti İzle 2 Ağustos 2014 - İkinci yarıya da iyi başlayan ekip Sevilla olurken, 51. dakikada Iago Aspas'ın golüyle maçtaki durum 2-0'a geldi. Golden sonra Fenerbahçe oyuna ağırlığını koyarken Sevilla kalesine yüklenmeye başladı. Fenerbahçe rakip sahada baskı kurmasına rağmen etkili gol girişimlerinde bulunamadı ve müsabakayı kazanan taraf 2-0'lık skorla Sevilla oldu.

Bu arada Fenerbahçe'de Caner Erkin 90+2'de gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Fenerbahçe bu skorun ardından Sheffield United'ın ardından oynadığı 2. hazırlık maçını da kaybetmiş oldu.

Karşılaşmayı çoğunluğu Fenerbahçe taraftarı yaklaşık 7 bin kişi izledi. Bir teknoloji mağazasının internet sitesinden ücretsiz dağıtılan biletlere rağmen tribünler boş kaldı. Danimarka ve Avrupa'nın başka ülkelerinden gelen Fenerbahçe taraftarı, maç öncesi başladıkları tezahüratlarla takımlarını destekledi. Ancak gelen goller ve kartlar taraftarın coşkusuna engel oldu.



3 Ağustos 2014 Pazar günü yayınlandı