Fenerbahçe Marsilya Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? (22 Kasım 2012)

Fenerbahçe Marsilya maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe Marsilya maçı bu akşam saat 22:05'te. Fenerbahçe Marsilya maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Marsilya maçı Veledrom Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Marsilya maçını Martin Atkinson (İngiltere) yönetecek. Fenerbahçe Marsilya karşısında puan alması durumunda bir üst tura çıkmayı garantileyecek. Fenerbahçe Marsilya maçını BeyazGazete.Com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Avrupa Volkan Demirel Bekir İrtegün Aykut Kocaman Avrupa Ligi 


Fenerbahçe, C Grubu'nda bu akşam saat 22:05'te Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak. Bu kritik maç Star TV'den canlı yayınlanacak.

Zirvedeki Sarı-Lacivertliler, Marsilya'da 1 puan dahi alsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Rakipte önemli eksikler var, biz ise tam kadroyuz

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için kazanmak zorunda olan Fransız temsilcisinde forvet sıkıntıları devam ediyor. 1-0 kaybdilen son Bordeaux maçında sakatlanıp oyuna devam edemeyen Valbuena'nın Fenerbahçe maçında oynaması oldukça zor gözüküyor. Onun haricinde savunma hattında Nicolas N'Koulou da sakatlığı nedeniyle arkadaşlarını bu maçta yalnız bırakmak zorunda kalacak.

Uzun süredir sakatlıkları devam eden Andre Gignac ve Loic Remy gibi yıldız oyuncular sakatlıkların devam etmesi nedeniyle bu karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın hafta sonunda Eskişehirspor ile oynanılan maçtaki kadroyu büyük ölçüde bozmaması bekleniyor. Kaleyi her zamanki Volkan Demirel koruyacak. Yaklaşık 2 haftadır sakat olan Milos Krasic ise zorlu Marsilya maçının kadrosuna alındı. Son maçta etkisiz bir oyun sergileyen Bekir İrtegün'ün yerine ise bu karşılaşmada Egemen Korkmaz'ın forma şansı bulması ön görülüyor.

Marsilya: Mandanda, Nkoulou, Mendes, Morel, Diawara, Fanni, Cheyrou, Valbuena, Amalfitano, Kabore, Ayew

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Kuyt, Meireles, M.Topal, Baroni, Caner, Sow

Saat: 22.05

Yayın: Star TV

Hakem: Martin Atkinson (İngiltere)

22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı