Fenerbahçe Haberleri - Son Dakika Spor Haberleri

Fenerbahçe Haberleri - Son Dakika Spor Habeleri. Fenerbahçe Haberleri - Son Dakika Spor Habeleri. Fenerbahçe son dakika haberleri. Fenerbahçe haberleri, spor haberleri.
Son Dizisi Newcastle United Klaas Jan Huntelaar Fenerbahçe Arsenal 


Fenerbahçe için de adı geçen Newcastle'lı Demba Ba'nın ocak ayının ilk haftasında 7.5 milyon avro karşılığında Arsenal'e imza atması bekleniyor.

Arsenal'in Fransız teknik patronu Arsene Wenger, Newcastle United'ın Senegalli forveti Demba Ba'ya kavuşmak için gün sayıyor. Klaas Jan Huntelaar'la ilgilendiği bilinen ancak bu hedefine ulaşamayan Arsenal teknik yönetimi, sözleşmesinde 7.5 milyon avroya serbest kalır maddesi bulunan Demba Ba'yı kadrosuna katmak için bu miktarı gözden çıkarmış durumda.

Senegalli oyuncunun talipleri çok, ancak Arsenal, futbolcuya haftalık 100 bin sterlin önermeye hazırlanıyor. Canal+'nın haberine göre 27 yaşındaki yıldız da bu transfere sıcak bakıyor ve iki kulüp de açıklama için transferin resmen sonuçlanmasını bekliyor.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
26 Aralık 2012 Çarşamba günü yayınlandı