Fenerbahçe haberleri listesi 2013 (FB son dakika haberleri)

Fenerbahçe Haberleri 2013. Fenerbahçe transfer listesi 2013 devre arası, Son Dakika Spor Habeleri. Fenerbahçe son dakika haberleri. Fenerbahçe haberleri spor haberleri. Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberleri lig tv, Fenerbahçe haberleri son dakika, Fenerbahçe haberleri transferleri, Fenerbahçe haberleri son haber, Fenerbahçe haberleri yeni, Fenerbahçe haberleri son dakika, Fenerbahçe haberleri son transfer, Fenerbahçe haberleri son, Fenerbahçe transfer haberleri 2013, www.Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe transfer haberleri 2013, Fenerbahçe haberleri video , Fenerbahçe haberleri aykut kocaman, Fenerbahçe haberleri bugün, basında Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberleri güncel
Aykut Kocaman Fenerbahçe Aziz Yıldırım 


7 OCAK 2013 TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Aykut Kocaman ' ın transfer listesinde bir numarada yer alan Faslı yıldız Younes Belhanda ' nın işini bitiriyor.

Sarı-lacivertliler, 25 Şubat ' ta 23 yaşına girecek olan Belhanda ' yı müthiş bir teklifle ikna etti. Alt yapısından yetiştiği Fransız kulübü Montpellier ' den yıllık 1 milyon euro net ücret alan genç oyuncuya yıllık 2.5 milyon euroluk teklif yapıldığı belirlendi. İngiliz devleri Arsenal ve Totenham ' ın da istediği Belhanda ' ya en yüksek teklifi yapan kulübün Fenerbahçe olduğu ve başarılı futbolcunun, 2,5 milyonluk öneriye prensipte, “evet” yanıtı verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile Montpellier arasındaki bonservis pazarlıkları ise devam ediyor. Belhanda için kapıyı 15 milyon eurodan açan Fransız ekibinin, sarı-lacivertli yönetimin yoğun ısrarları karşısında 12 milyon euroya kadar düştüğü kaydedildi. Bu aşamada ödeme planı üzerinde çalışan kulüplerin çarşamba gününe kadar transferi resmen açıklamaları bekleniyor.

' Henüz biten bir şey yok '
Fenerbahçeli yöneticiler, Belhanda ve Montpellier ile yürütülen görüşmelerin çok yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı. Sarı-lacivertliler, “Belhanda ' da henüz bitmiş bir şey yok. Görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ' ın, forvet arkasında oynatmak istediği Belhanda sezonun ilk yarısında Montpellier formasıyla toplam 24 resmi maça çıkarken 8 gol attı. Faslı yıldız, Montpellier ' in geçen sezon elde ettiği lig şampiyonluğunda ise 12 gol, 6 asistle çok büyük pay sahibi olmuştu.

Stoch her an ayrılabilir!

Fenerbahçe devre arası hazırlık kampına Antalya ' da devam ederken bir yandan da transfer fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Fransa ' nın Montpellier takımında oynayan orta saha oyuncusu Younes Belhanda ' yı bonuslarla birlikte 15 milyon Euro gibi ciddi rakamla transfer eden Sarı-Lacivertliler, her ne kadar başkan Aziz Yıldırım, “Stoch ' u satmayacağız” dese de iyi bir bonservis bedeli ödenmesi durumunda bu ayrılığa sıcak bakıyor. Bunun bilincinde olan Lokomotiv Moskova, uzun süredir peşinde olduğu Stoch için bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Rus ekibi, Slovak oyuncunun transferi için menajerlere tam yetki verdi.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Rus ekibinin yetki verdiği menajer şu anda Stoch için girişimlerini sürdürüyor. Antalya ' ya gelen Fenerbahçe kulübüyle görüşme halinde olan Rus menajere Lokomotiv Moskova, 8 milyon Euro ' luk bir sınır sunarken, Fenerbahçe ise yıldız futbolcusu için 10 milyon Euro talep ediyor. Sıkı pazarlıkların yaşandığı görüşmede Rus kulübü ayrıca Roman Pavlyuchenko + 2 milyon Euro ' luk bir teklif de sunarken Fenerbahçe bu öneriye sıcak bakmadı ve 10 milyon Euro ' da diretti. Fakat Lokomotiv Moskova ' nın ısrarcı tavrı sürerken transferin her an sonuçlanabileceği de iddia edildi.
7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı