Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Ne Zaman? (Saat Kaçta Hangi Kanalda)

Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe Antalyaspor Maçı bu akşam saat 20:00'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe Antalyaspor Maçını Mete Kalkavan yönetecek. Fenerbahçe Antalyaspor Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Antalyaspor Maçı detayları...
Bursaspor Futbol Sporu Aykut Kocaman Galatasaray Antalyaspor 


Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Antalyaspor, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:00 karşı karşıya geliyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren bu mücadelenin canlı anlatımını, BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz...

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sezonun flaş ekiplerinden Antalyaspor'u konuk ediyor.

Saat 20:00'de başlayacak ve zirve yarışını yakından ilgilendiren bu mücadelenin canlı anlatımını, BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

Zorlu mücadelede hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

FENERBAHÇE KADIKÖY'DE 47 MAÇTIR YENİLMİYOR
Spor Toto Süper Lig'de bugün Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe, lig maçlarında sahasında 47 maçtır yenilmiyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2009-2010 sezonunun 24. haftasında başladığı yenilmezlik serisinde şampiyon olduğu 2010-2011'in yanı sıra, 2011-2012 sezonunu da yenilgisiz geride bırakan, 2012-2013 sezonundaki ilk 4 maçını da 3 galibiyet, 1 beraberlikle geçen sarı-lacivertli ekip, ligde seyircisi önünde çıktığı son 47 maçlık periyotta, 38 maçı kazanıp 9 kez de berabere kaldı.

Kadıköy'deki son yenilgisini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a karşı alan ' Sarı Kanaryalar ' , sahasındaki başarılı performansını attığı gollerle de süsledi. Yenilgisiz geçen 47 maçlık seride rakip fileleri toplam 100 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde 23 gol görürken, 123 puan toplayıp, sadece 18 puan yitirdi.

AYKUT KOCAMAN YÖNETİMİNDE 41 MAÇLIK SERİ

Kadıköy'de, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde istikrarlı bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, 2011-2012 sezonundan itibaren teknik direktörlük görevi üstlenen Kocaman yönetiminde kendi evinde çıktıkları 41 lig maçında yenilgi yüzü görmezken, bu süre içinde 33 galibiyet, 8 beraberlik aldı.

CEZALI HAFTALAR BİTİYOR

Fenerbahçe, Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmayla birlikte geçen sezondan kalan 5 maçlık ' seyircisiz ' oynama cezasını tamamlayacak.

Sarı-lacivertliler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçen sezon başlattığı uygulamada, Kadıköy'de 9. kez sadece kadınlar ve çocukların bulunacağı tribünlere karşı mücadele edecek.

Şimdiye kadar seyircisiz oynama cezasının bu şekilde uygulandığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alan sarı-lacivertli ekip, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde sadece 4 gol gördü.

ANTALYASPOR SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor ise galibiyet hesapları yapıyor. Fenerbahçe'yi devirip, rakibinin Kadıköy'deki 47 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmak isteyen Antalyaspor, aynı zamanda ligdeki iyi performansını da sürdürmek istiyor.

Antalyaspor, ligde oynadığı son 3 maçı da kazanıp, zirveye ortak oldu. Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasına lider Galatasaray ile aynı puanda giren Antalyaspor, hem galibiyet serisini devam ettirmenin, hem de zirve ortaklığını devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

Konuk takımda sakat oyuncu bulunmazken, Uğur İnceman'ın sarı kart cezası bulunuyor.

29 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı