Fenerbahçe - AEL Limassol Maçı Hangi Kanalda? (Ne Zaman Saat Kaçta?)

Fenerbahçe - AEL Limassol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe - AEL Limassol 8 Kasım 2012 Perşembe akşamı 20:00'da. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Fenerbahçe - AEL Limassol maçı Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe - AEL Limassol maçını İzlandalı hakem Jakobsson yönetecek. Fenerbahçe - AEL Limassol maçının canlı anlatımına ve tatışmalı pozisyonlarına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz...
Avrupa Egemen Korkmaz Futbol Sporu Aykut Kocaman Avrupa Ligi 


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C grubundaki üçüncü maçında 8 Kasım Perşembe akşamı İstanbul'da Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi AEL Limassol ile karşılaşacak. Saat 22:05'te başlayacak karşılaşma STAR TV'den canlı yayınlanacak.

AEL Limassol: 0 - Fenerbahçe: 1
(İZLE)

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından AEL Limassol ile 8 Kasım 2012 Perşembe günü oynayacağı karşılaşmayı İzlanda Futbol Federasyonu'ndan Kristinn Jakobsson yönetecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Jakobsson'un yardımcılıklarını Johann Gunnar Gudmundsson ve Gunnar Sverrir Gunnarsson yapacak.

Sigurdur Oli Torleifsson'un 4. hakem olarak görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Thoroddur Hjaltalin ve Erlendur Eiriksson.

Maçın Biletleri Satışa Çıktı

Öte yandan Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, daha önce kongre üyeleri, Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulan maç biletlerinin, genel satışa açıldığı bildirildi.

Fenerbahçe, AEL Limassol Maçı Hazırlıklarına Aralıksız Devam Ediyor
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Akhisar Belediyespor maçının ilk on birinde görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda yapılan pas çalışması ve çift kale maçın ardından antrenman sona erdi.

Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Sarı - lacivertliler, AEL Limassol maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

6 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı