Eskişehirspor Trabzonspor Maç Özeti

Eskişehirspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Eskişehirspor Trabzonspor maçı bu akşam saat 19:30'da başlıyor. Eskişehirspor Trabzonspor maçı A Haber'den canlı yayınlanacak. Eskişehirspor Trabzonspor maçı Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Eskişehirspor Trabzonspor Maçını Serkan Çınar yönetecek. Eskişehirspor Trabzonspor Maçının özetini maçın hemen ardından BeyazGazete.Com'dan izleyebilirsiniz. Eskişehirspor Trabzonspor maçını saat 19:30'dan itibaren BeyazGazete.com'dan canlı izleyebilirsiniz...
Eskişehirspor Barcelona Trabzonspor Fenerbahçe Galatasaray 


Trabzonspor ' da Şenol Güneş devri, pazar günü Elazığspor deplasmanında alınan 3-1 ' lik yenilginin ardından bitmişti. Yönetim elini çabuk tuttu ve birkaç saat içinde Tolunay Kafkas ' ı takımın başına getirdi. Yeni takımında ilk idmanına önceki akşam çıkan 44 yaşındaki teknik adam, ilk maçında bu akşam kupada Eskişehirspor ' a konuk olacak.

Normal şartlarda, grupta 4 ' te 4 yapan Fırtına için bu karşılaşmanın çok fazla önemi yoktu. Ancak teknik direktör değişikliğinin ardından işler değişti. Tolunay Kafkas ' ın tek hedefi ilk maçında kazanmak. Bunun için de yedek ağırlıklı bir kadroyla değil, as futbolcularla sahada olacak. 4 maçta 6 puanı bulunan Es Es için de yarı final konusunda avantaj sağlamanın yolu, bu mücadeleyi kazanmaktan geçiyor.

Takımların Muhtemel 11'leri

ESKİŞEHİRSPOR:
Boffin, Veysel, Servet, Diego, Dede, Mehmet, Alper, Hürriyet, Erkan, Necati, Kamara

TRABZONSPOR:
Onur, Zeki, Mustafa, Abdullah, Emerson, Aykut, Soner, Sapara, Alanzinho, Olcan, Vittek

STAT: Atatürk

SAAT: 19.30

YAYIN: A Haber

HAKEM: Koray Gençerler

31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı