Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı bu akşam saat 19:00' de başlıyor. Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Eskişehirspor Fenerbahçe maçı Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak. Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını Fırat Aydınus yönetecek. Eskişehirspor Fenerbahçe maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz...
Eskişehirspor Galatasaray 


Aynı 11'le çıktığı son 3 resmi maçını da kazanan Fenerbahçe, aynı kadrosuyla bu kez Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle dönmek ve çıkışını sürdürmek amacında.

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçından
GÖRÜNTÜLER

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile Fenerbahçe, Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayacak mücadelenin canlı anlatımını BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.



Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Sarı-lacivertliler, bu zorlu randevuda 3 puana uzanıp, ezeli rakibi rakibi Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

Ev sahibi Eskişehirspor ise Fenerbahçe karşısında kazanarak, sahasındaki 4 maçlık galibiyet serisini devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.

Saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Bu karşılaşmanın canlı anlatımını BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler:


Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet Çetin, Diego, Dede, Erkan, Hürriyet, Alper, Tello, Necati Ateş, Kamara

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, M.Topal, Meireles, Baroni, Kuyt, Stoch, Sow

Stat: Atatürk

Hakem: Fırat Aydınus

Saat: 19:00

Yayın: Lig TV

FENERBAHÇE SERİ PEŞİNDE

Deplasmanda Eskişehirspor'a karşı önemli bir sınav verecek Fenerbahçe, bu sezon deplasman maçlarında galip gelmekte zorlanıyor.

Ligde sezonun ilk deplasman galibiyetini 10. haftada ligin yeni ekibi Akhisar Belediyespor karşısında 2-1'lik skorla alan sarı-lacivertliler, puan cetvelinde kendisini 2 puan geriden takip eden Eskişehirspor önünde de 3 puan mücadelesi verecek.

Ligde çıktığı 5 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alan Fenerbahçe, 1 maçta yenilip, 3 karşılaşmada da berabere kaldı.

53. RANDEVU
İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlardan 27'sini Fenerbahçe, 13'ünü Eskişehirspor kazandı, 12 maç ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan maçlarda Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 27-13, gol sayısında da 81-51 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 12 maç da berabere sonuçlandı.

Geçen sezonki maçlarda İstanbul'da Fenerbahçe 1-0, Eskişehir'de ise Eskişehirspor 2-1'lik skorlarla galip geldi.

ESKİŞEHİR'DEKİ MAÇLAR

Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde Eskişehir'de 26 kez karşılaştı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçlarda ev sahibi ekip 12, Fenerbahçe ise 6 kez galip geldi, taraflar 8 maçta ise eşitliği bozamadı. Eskişehir'de ev sahibi ekibin toplam 36 golüne, Fenerbahçe 30 golle yanıt verdi.

Eskişehirspor, lig tarihinde Fenerbahçe karşısında elde ettiği toplam 13 galibiyetten 12'sini sahasında aldı.

Eskişehirspor-Fenerbahçe mücadelesi, bugün saat 19:00'da başlayacak ve mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmanın canlı anlatımını, BeyazGazete.Com'dan takip edebilirsiniz.

17 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı