Ermenistan İtalya: 1-3 (Maçın Geniş Özeti 2012)

Ermenistan İtalya: 1-3 maçı geniş özeti ve golleri izle...
Dünya Kupası Bulgaristan Çek Cumhuriyeti Danimarka Ermenistan 


Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda mücadele eden İtalya, Ermenistan deplasmanından 3 puanla ayrıldı. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin ikinci yarısında açılan konuk takım karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

2014 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu ' nda yer alan İtalya, Ermenistan deplasmanında üç puanı üç golle aldı.

Karşılaşmaya hızlı bir giriş yapan İtalya, 6, dakikada Pirlo ve 8 ' de de Montolivo ' nun uzaktan şutları ile etkili oldu. Bu baskının ardından 10. dakikada kazanılan penaltıda beyaz noktaya gelen Pirlo hata yapmayınca Gök Mavililer öne geçti.

Ev sahibi bu gole Mkhitaryan ' ın 27 ' deki golü ile cevap vererek soyunma odasına 1-1 ' lik eşitlikle gitmeyi başardı.

Kapanan rakibini Pirlo ' nun pasında De Rossi ' nin fileleri havalandırması ile açan İtalya 64 ' te yeniden üstünlüğü ele aldı. Bu golden sonra iyice rahatlayan konuk ekip bu kez De Rossi ' nin hazırladığı pozisyonda Osvaldo ' nun ağları bulması ile farkı ikiye çıkardı.

Ermenistan deplasmanından üç puanla dönen İtalya B Grubu ' nda puanını 7 ' ye çıkartıp liderliğe yükseldi.

ÇEKLER DE İKİNCİ YARIDA AÇILDI
Grubun bir diğer maçında Çek Cumhuriyeti, Malta'yı ağırladı. İlk maçında Danimarka ile daplasmanda 0-0 berabere kalan Çekler, 2. maçında güçsüz rakibi Malta'yı yenerek galibiyetle tanıştı. Theodor Gebre Selassie'nin 34. dakikadaki golüyle öne geçen Çekler, 5 dakika sonra Roderick Briffa'nın golüne engel olamadı. Çekler 3-1'lik galibiyete 52. dakikada Tomas Pekhart ve 67. dakikada Jan Rezek'in golleriyle ulaştı. Bu arada Malta maçın son dakikasında penaltı kaçırdı. Bu sonuçla Çekler 2 maçta 4 puanla 3. sıraya yerleşti. Puansız Malta ise son sırada.

BULGARİSTAN İLE DANİMARKA YENİŞEMEDİ

Grubun bir diğer maçında ise Bulgaristan, Danimarka'yı ağırladı. Ev sahibi Bulgarlar 7. dakikada Rangelov'un golüyle öne geçse de 40. dakikada Bendtner'in golüne engel olamadı ve devreye 1-1'lik skorla girildi. Maçın ikinci yarısında iki takımın da arayışları golle sonuçlanmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonçula Bulgaristan 3 maçta 5 puanla 2., Danimarka ise 2 maçta 2 puanla 5. sırada yer aldı.

13 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı