Dinamo Kiev PSG: 0-2 Maçın Özeti ve Golleri (22 Kasım 2012)

Dinamo Kiev Paris Saint Germain Maçın Özeti ve Golleri izle...
Dinamo Kiev Avrupa Danilo Fransa Avrupa Ligi 


Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 9 puanla ikinci sırada yer alan Paris Saint Germain, gruptan çıkma hayallerini son maça taşımak isteyen Dinamo Kiev'e 5. haftada konuk oldu.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5. hafta tamamlandı.. Paris Saint Germain, Kiev deplasmanında kazandı ve tur biletini aldı.. Lider Porto ise zirvedeki yerini korudu..

Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesinde Paris Saint-Germain, Dinamo Kiev'i deplasmanda 2-0 mağlup etti. PSG'ye galibiyeti getiren golleri 45. ve 52. dakikalarda Lavezzi kaydetti.

Dinamo Kiev; Koval, Danilo Silva, Taiwo, Betao, Khacheridi, Miguel Veloso, Garmash, Gusev, Haruna, Dudu, Ideye 11'i ile sahaya çıkarken, PSG ise sahada; Sirigu, Thiago Silva, Alex, Maxwell, Van der Wiel, Sissoko, Nenê, Matuidi, Verratti, Lavezzi, Ibrahimovic 11'i ile yer aldı.

Ukrayna deplasmanından puanla dönmesi halinde tur biletini cebine koyacak olan Paris S.G., galibiyete ihtiyaç duyan rakibi karşısında ilk yarının son anlarında Lavezzi ile skor tabelasını değiştirdi ve soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti. Bu golde büyük katkısı olan İsveçli yıldızı Irahimovic ise Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. asistini yapmış oldu.

İkinci yarıya iyi başlayan Fransa temsilcisi, maçtaki ikinci golünü atan Arjantinli Lavezzi ile 52. dakikada skoru 2-0 yaptı ve rahatladı.

Kalan sürede skor tabelasında bir değişiklik olmadı ve PSG, sahadan Lavezzi'nin goleriyle 2-0'lık galibiyete uzandı.

Paris Saint Germain, 5 maç sonunda puanını 12 yaptı ve bitime 1 hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi. Ev sahibi Dinamo Kiev ise yoluna Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.


22 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı