Cluj:1 Galatasaray: 3 (Şampiyonlar Ligi Maçın Geniş Özeti)

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Galatasaray, Cluj'u deplasmanda 3-1 yendi; 4. maçında ilk galibiyetini aldı. 'Kral' Burak Yılmaz hat-trick yaptı. Rumen ekibinin golü Sougou'dan geldi.
Cluj Uefa Şampiyonlar Ligi Emre Çolak Felipe Melo Türkler 


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma umudunu son iki maça taşıdı.. Cluj deplasmanında Burak Yılmaz'ın hat-trick'i Aslan'a 3 puanı kazandırdı..



TERİM'DEN SÜRPRİZ
UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki 4. maçında Romanya'nın CFR Cluj ekibine konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kadroda tek değişikliğe gitti. Sarı kırmızılı teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 maçında da ilk 11'de sahaya sürdüğü ve lig maçlarında da önemli tercihlerinden biri olan Amrabat'ı bu kez yedek soyundurdu. Amrabat'ın yerine Galatasaray takımında Emre Çolak, CFR Cluj karşısında sahaya çıkan isim oldu. İlk 11 tercihini Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Umut Bulut olarak yapan Fatih Terim, yedeklerde ise Ufuk Ceylan, Hakan Balta, Semih Kaya, Engin Baytar, Amrabat ve Sabri Sarıoğlu'na yer verdi.

G.SARAY'DA 2, CLUJ'DA 1 EKSİK
Karşılaşmada Galatasaray takımından 2, CFR Cluj takımında ise 1 oyucu forma giyemedi. Sarı kırmızılı ekibin CFR Cluj ile İstanbul'da yaptığı ve 1-1 biten maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Felipe Melo ile sakatlığı düzelmeyen Johan Elmander, takımdaki yerlerini alamadı. Melo'nun yokluğunda Yekta Kurtuluş orta sahada yer alırken, forvette ise yine Burak Yılmaz-Umut Bulut ikilisi görev yaptı. CFR Cluj'de ise yine İstanbul'daki maçta kırmızı gören Aguirregaray, bu kez sahaya çıkamadı.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
CFR Cluj karşısında sarı kırmızılı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Galatasaray taraftarları, Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümde müsabakayı takip ederlerken, rakip takım taraftarlarının içinde de sarı kırmızı formayla maçı takip eden Türkler olması dikkati çekti.

ÜNAL AYSAL MAÇI İZLEMEYE GELDİ
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, CFR Cluj maçını izlemek için Cluj-Napoca kentine geldi. Özel uçağıyla öğleden sonra şehre gelen Aysal, müsabakayı da protokol tribününden takip etti.

8 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı