Chelsea Swansea City: 0-2 Maç Özeti

Chelsea Swansea City: 0-2 Maç Özeti ve Golleri İZLE... İngiltere FA Cup'ta Chelsea, sahasında konuk ettiği Swansea City'ye 2-0 mağlup oldu. Swansea City'nin gollerini Michu (39) ve Danny Graham (90) kaydetti. Gazetimiz Londra temsilcisi Edip Adanır maçı canlı takip etti. Capital One cup adıyla düzenlenen Lig Kupası yarı final ilk maçında Swansea, Chelsea deplasmanından Michu ve Graham'ın golleriyle galip ayrıldı.
Danny İngiltere Barcelona Hazard Juan 


İngiltere Lig Kupası yarı final ilk mücadelesinde Swansea City, Chelsea deplasmanından 2-0'lık zaferle dönerek rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı. Maçın golleri, Michu ve Graham'dan geldi.

Mücadeleye ev sahibi ekip atak bir futbolla başlarken, Swansea de hızlı hücumlarla etkili oldu. 12. dakikada Hazard'ın pasında topa hareketlenen Ramires şutu atmakta biraz oyalanınca top Tremmel'in kontrolünde kaldı.

27. dakikada Eden Hazard'ın pasında Juan Mata uygun durumda kötü bir şut attı ve ev sahibi golü bulamadı. 33. dakikada İspanyol yıldızın Torres'e attığı tehlikeli topu Tremmel son anda çıkarak kontrol etti.

Ev sahibi golü ararken kalesinde golü gören taraf oldu. 38. dakikada Ivanovic'in kaptırdığı top sonrasında Michu hata yapmayarak topu filelere gönderdi ve Swansea'yi 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Chelsea beraberlik arayışlarına başladı. 52. dakikada Hazard kendi hazırladığı topta kaleyi denedi ama isabet sağlayamadı. 59. dakikada yaşanan karambolde David Luiz kale önünde hamlesini yaptı ama Tremmel iyi bir refleks ile topu çıkardı.

74. dakikada Mata'nın ortasında Torres topu iyi kontrol edemeyince Tremmel bir kez daha kontrolün sahibi oldu. Maçın duraklama anlarında Ivanovic'in bir kritik hatasını daha iyi değerlendiren Swansea, Graham ile bir gol daha bularak mücadeleden 2-0'lık zaferle ayrıldı.

Bu skorla Swansea rövanş için önemli bir avantaj sağladı.

10 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı