Chelsea - Manchester United: 5-4 (İngiltere Lig Kupası Maç Özeti)

Chelsea - Manchester United: 5-4 maç özeti ve golleri... Chelsea, Manchester United'dan intikamını İngiltere Lig Kupası'nda aldı. Chelsea 3 kez geriye düştüğü maçta Manchester United'ı 5-4 mağlup etti. Normal süresi 3-3 biten Chelsea - Manchester United maçının skorunu 97. dakikada Sturridge belirledi. İşte Chelsea - Manchester United: 5-4 Maçının ayrıntıları...
İngiltere Manchester United Chelsea Manchester 


İngiltere Lig Kupası 4. tur mücadelesinde Chelsea, Machester United'ı konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen ve normal süresi 3-3 biten karşılaşmada Maviler, Kırmızı Şeytanları 5-4 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Chelsea normal süresi 3-3 sona eren maçta Manchester United'ı 5-4 mağlup ederek tur atladı ve 3 gün önce Premier Lig'de aldığı yenilginin acısını çıkardı.

İngiltere Lig Kupası 4. tur maçında Chelsea, Manchester United'ı uzatmalarda 5-4 yenerek kupadan saf dışı etti.

Chelsea ile Machester United, İngiltere Lig Kupası 4. tur mücadelesinde karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen ve normal süresi 3-3 biten karşılaşmayı Maviler, uzatmalar sonucunda 5-4 kazandı ve bir üst tura yükseldi.

Haftasonunda ligde karşılaşan Chelsea ile Machester United, bu kez lig kupasında kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü bulan taraf Kırmızı Şeytanlar oldu. ManU'yu 1-0 öne geçiren gol, 22. dakikada yaşlı kurt Giggs'ten geldi.

Chelsea, rakibinin golüne 31. dakikada Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz'in penaltı golüyle cevap verdi.

Maçın 43. dakikasında ise Manchester United'in Meksikalı golcü Javier Hernandez, ilk yarının skorunu belirledi ve takımının soyunma odasına 2-1 üstün girmesini sağladı.

İkinci yarıya Maviler, hızlı başladı. 53. dakikada Gary Cahill'in golüyle 2-2'lik eşitliği yakalayan Chelsea'nın gol sevinci uzun sürmedi. 59. dakikada ManU'da Nani sahneye çıktı ve takımını bir kez daha öne geçirerek skoru 3-2'ye getirdi.

Geriye düştükten sonra oyunu rakip kaleye yıkan ve beraberlik golü için rakip kalede gol arayan Maviler aradığı golü son dakikada buldu. Chelsea, 90. dakikada Eden Hazard'ın penaltı golüyle maçı uzatmalara götürdü.

Gol düellosu uzatma dakikalarında da devam etti. Ev sahibi ekip, 98. dakikada Daniel Sturridge'in attığı golle maçta ilk defa öne geçti. 116. dakikada Ramires'in golüyle 2 farklı üstünlüğü yakalayan Chelsea, skoru 5-3'e getirdi.

Manchester United, uzatmanın son dakikasında Giggs'in penaltıyla farkı 1'e indirse de Maviler karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

1 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı