Charles Barkley'i Şampanya İle Yıkadılar

TNT'nin sevilen NBA programı Inside The NBA televizyon için en prestijli ve önemli ödül olarak kabul gören Emmy Ödüllerinden tam 5 tane topladı.
Basketbol Nba 


Bir basketbol programı için büyük başarı sayılacak bu hasatta kişisel ödül kazanan tek kişi ise Charles Barkley oldu. Bu sezon Shaquille O'Neal'in de katılımıyla basketbolseverler için vazgeçilmez hal alan program yorumlar kadar samimi, sıcak ve rahat atmosferiyle de beğeni kazanıyor.

Barkley'nin ödülünü stüdyoda sergileyen Inside The NBA ekibi, diğer yorumcu Kenny Smith'in Barkley'e şampanya duşu aldıracağından habersizdi. Smith NBA ve NCAA kariyeri boyunca birçok kişisel ödül kazanmış Barkley'e ' İlk kez bir takımın parçası olarak bir ödül kazandın ' dedikten sonra hem şampanya duşunu başlattı, hem de çok ince bir dokundurma yaptı.

NBA kariyeri boyunca hiç şampiyonluk kazanamamış olan Barkley için Smith ' Evet sevgili seyirciler hiç şampanya duşu alamamış kişiler için belirtim gerçekten insanın gözlerini de yakıyor ' dedi. Böylece Emmy kazanarak 1-0 öne geçen Barkley, beklemediği bir gol yedi ve skor Kenny Smith:1 - Charles Barkley: 1 oldu.
2 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı