Celtic Benfica 0-0 (Geniş Özeti 2012)

Celtic Benfica maçı geniş özeti izle...
Benfica Celtic 


Şampiyonlar Ligi G Grubu ' nu maçında Benfica'yı konuk eden Celtic, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu ' nda mücadele eden Celtic ve Benfica, kozlarını Celtic Park ' ta paylaştı.

Celtic maça hızlı bir başlangıç yaptı. 2. dakikada Lustig ' in kullandığı serbest vuruş sonrasında Almeida topu uzaklaştıramadı. Topu önünde bulan Commons çerçeveyi bulamadı.

4. dakikada Commons ' un kullandığı korner sonrasında Celtic ceza sahası içinde oluşan karambolde topu Melgarejo uzaklaştırdı. 17. dakikada Matthews-Forrest ikilisinin hazırladığı atakta Miku beklenen vuruşu yapamadı. 25. dakikada Commons ' un pası golü Miku için hızlı kaldı ve önemli bir ataktan faydalanılamadı.

31. dakikada Benfica mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Celtic savunmasının arkasına sarkan Rodrigo, kaleci Forster ' ı geçemedi. 37. dakikada Izaguierre ' nin baskısı sonuç verdi ancak sonrasında Rodrigo için ofsayt bayrağı kalktı. Taraflar eşitliği bozamayarak soyunma odasına 0-0 ' lık beraberlikle gitti.

Benfica ikinci yarıda daha atak bir görüntü sergiledi. 60. dakikada Aimar ile Rodrigo ' nun yardımlaşması sonrasında Giatan önemli bir tehlike yarattı. 74. dakikada Salvio ' nun pasıyla soldan ceza sahasına giren Gaitan, mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Taraflar golsüz beraberliği bozamadı ve grup turuna birer puanla başladı.

20 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı