Celta Vigo Real Madrid: 2-1 Maçın Özeti

Celta Vigo Real Madrid: 2-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle...
Mesut Özil Eflatun Kral Kupası İspanya Ronaldo 


Real Madrid, İspanya Kral Kupası 5. tur ilk maçında Celta Vigo'ya 2-1 mağlup oldu.

İspanya Kral Kupası 5. tur ilk maçında Celta Vigo ' nun konuğu olan Real Madrid, sahadan 2-1 ' lik şok bir mağlubiyetle ayrıldı. Eflatun-Beyazlı ekibin teknik patronu Jose Mourinho; Essien, Carvalho, Adan, Varane ve Modric gibi sürekli olarak forma şansı bulamayan isimlere yer verdi.

Konuk ekip 4. dakikada Benzema, 5. dakikada Essien ile rakip kalede etkili oldu. 17. dakikada Celta önemli bir fırsattan yararlanamadı. Aspas ' ın ortasında uzak direkte Park topa dokunamadı. 41. dakikada sağdan hareketlenen Aspas, uzak direkte Park ' ı topla buluşturdu. Güney Koreli oyuncu uygun bir pozisyondan yararlanamadı.

Ev sahibi ekip 57. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Khorn-Dehli ' nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bermejo, etkili bir vuruşla Adan ' ı avlamayı başardı. 68. dakikada Xabi Alonso ' nun ortasında Lago topu uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Modric, harika bir şut çıkardı. Kaleci Sergio mutlak gol pozisyonunda başarılıydı. 70. dakikada Mesut Özil etkili bir serbest vuruşla kaleye yaklaştı.

Celta Vigo, 78. dakikada ikinci golü buldu. 3 dakika önce oyuna güren Bustos, harika bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. 86. dakikada Xabi Alonso, harika bir pasla Ronaldo ' yı savunmanın arkasına sarkıttı. Portekizli yıldız topa gelişine düzgün bir vuruş yaparak skoru ilan etti: 2-1.

13 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı