Bursaspor Galatasaray Maçı Lig TV'den Canlı Yayınlanacak

Bursaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Bursaspor Galatasaray maçı bu akşam saat 19.00'da başlıyor. Bursaspor Galatasaray maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Bursaspor Galatasaray maçı Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak. Bursaspor Galatasaray Maçını Fırat Aydınus yönetecek. Bursaspor Galatasaray Maçının canlı anlatımına BeyazGazete.Com'dan ulaşabilirsiniz. İşte Bursaspor Galatasaray maçından son detaylar...
Barcelona Bursaspor Atletico Madrid Ronaldo Fatih Terim 


CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş galibiyeti, Galatasaray'da keyifleri yerine getirdi. Hem takımın yüksek morali, hem de Bursaspor'un içinde bulunduğu karışık durum nedeniyle Sarı-Kırmızılılar sahaya daha avantajlı çıkacak.

GALATASARAY - M.UNİTED: 1-0 MAÇIN ÖZETİ




Geçtiğimiz hafta sonunda şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinden biri olan Beşiktaş ' ı 2-1 yenen Galatasaray zirvedeki yerini korumayı başarmıştı. Güçlü rakibi karşısında yarım saat 10 kişi oynamasına karşı sahadan galip ayrılması ve puan farkını açması takımda moralleri bir hayli yükseltti. Yapılan transferler ve derbi zaferi ile rakiplerine göz dağı veren Aslan ' da keyiflerin yerinde olduğu oyuncuların yüzünden de belli oluyordu.

Lodostan Etkilendiler

Bursa ' ya deniz yoluyla gelmeyi planlayan Cim Bom lodosa takıldı, hava yoluyla zorlu deplasmana geldi. Her fırsatta oyuncularından her an oynayacakmış gibi hazır olmalarını isteyen Fatih Terim ' in de keyifli hallerini görmek mümkündü. Hava alanına gelen taraftarlar da başta Fatih Terim ve Sneijder olmak üzere takıma büyük sevgi gösterisinde bulundu. Hollandalı yıldızın bu denli sevgi gösterilerine alışması biraz zaman alacak gibi görünüyor.

Piri'nin Raporu Yüzünden

Terim, Beşiktaş maçında oyuna sonradan giren Sneijder ' i maç kadrosuna almasına rağmen bu mücadelede de kulübede tutacak. Takıma uyum sağlamakta zorluk çekmeyen Sneijder ' in maç eksiği olduğu derbide gözlenmişti. Oyuncusundan daha yüksek verim almayı hesaplayan başarılı teknik adam her geçen gün verdiği süreyi arttırarak yıldız oyuncunun bu açığını kapatmasını sağlayacak. Tabii ki hafta boyunca Scott Piri ' nin verdiği raporlar büyük bu kararda önem taşıyor. İyi bir hava yakalayan Aslan, zorlu Bursa deplasmanından galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak isteyecektir. Hem takımın yüksek morali hem de Bursaspor ' un içinde bulunduğu karışık durum Sarı-Kırmızılıları galibiyete bir adım daha yaklaştırıyor.

Muhtemel İlk 11'ler

Bursaspor: Carson, Şener, Ferdinand, Serdar, Hakan, Okan, Edu, Belluschi, Tuncay, Batalla, Pinto

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Aydın, Selçuk, Yekta, Emre (Amrabat), Burak, Umut

Hakem: Fırat Aydınus

Saat: 19.00

Stad: Bursa Atatürk

Fatih Terim Hakkında
Fatih Terim, 4 Eylül 1953 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gökseliye kasabasının Çınarlı mahallesinde Nuriye ve Mehmet Talat Terim'in oğlu olarak doğdu. Babası Mehmet Talat, Türkiye'ye göç etmiş bir Kıbrıslı Türk'tür. 1982'de Fulya Terim ile evlendi. Çiftin, Merve ve Buse adında iki kızları var. 23 Mart 2020'de Terim'in COVID-19 testi pozitif çıktı. Tedavi oldu ve 30 Mart 2020'de hastaneden taburcu edildi. Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953;...
devamı
2 Şubat 2013 Cumartesi günü yayınlandı