Bülent Yavuz: Yıllarca anama küfür ettiler

Türkiye – Kazakistan karşılaşması öncesi yaşanan Volkan Demirel krizi taraftarları olduğu gibi futbol yorumcularını da ikiye böldü. Bir grup Volkan Demirel'in sahayı terk etmesini haklı bulurken bir diğer görüş ise milli eldiveni haksız buldu. Eski hakem Bülent Yavuz da Demirel'e tepki gösteren isimler arasında yer aldı.
Volkan Demirel A Milli Futbol Takımı Kazakistan Bülent Yavuz 


“YILLARCA ANAMA KÜFÜR ETTİLER”

Habertürk ekranlarında yayınlanan Bizim Stadyum programında konuşan eski hakem Bülent Yavuz, “Bizim anamız, babamız, kardeşimiz, karımız yok mu? Bana 30 senedir küfür ediyorlar. Biz Türkiye'de yaşamıyor muyuz? Bizde neden sahip çıkmıyorsunuz? Yıllarca anama küfür ettiler. Çocuğuma küfür ettiler. Bize yazık değil mi? ” dedi.

“KÜFÜR EDİLSE BÖYLE Mİ OLUR?”
En ufak olaylarda hakemlerin üzerine gelindiğini savunan Bülent Yavuz, “Her ne kadar 40 yıl bize küfür etmişlerse de Volkan Demirel'e küfür edilmesini tasvip etmiyorum” ifadelerini kullandı. Sözlerinin devamında Demirel'e küfür edilmediğini ima eden Yavuz, “Kendini tutamayacak kadar küfür yiyen tepkisini böyle mi koyar? Çok ağır bir küfür olsa ben gider tel örgülere yapışırdım” dedi.

“BURASI DAĞBAŞI MI?”
Milli eldivenin stadı terk etmesine de oldukça sinirlenen Yavuz, “Sen hangi hak ve cesaretle çıkıp gidiyorsun. Burası dağbaşı mı? Nasıl gidersin?” diye sordu.
18 Kasım 2014 Salı günü yayınlandı