Bülent Yavuz Ahmet Çakar'la yüzleşti

Programın alevlendiği sırada kendisi yerine maça atanan hakem Bülent Yavuz stüdyoya geldi. Yavuz “Eğer yalanım varsa benim iki çocuğum ölsün. Maçın tebligatının bana yapıldığını Ahmet Çakar da biliyor” dedi. Bu sözler üzerine Çakar “Maçın sana verilmesi beni ilgilendirmez. Bu adamlar neden bu kadar abuk subuk konuşuyorlar.Senin kanaatin ne” diye sordu.
Ahmet Çakar Türkiye Bülent Yavuz 


Yavuz “Ben sana yalan söylüyorsun demedim. Sen koskoca Ahmet Çakar'ın Türkiye'nin gururusun. Senin buna ne ihtiyacın var” dedi. Çakar “ Maçın tebligatını Pazartesi günü benden alıp sana verdiler” deyince Yavuz buna itiraz ederek “Hayır Salı günü Trabzon'a gittim. Tebligat 48 saat önce yapılmak zorunda. Ptesi yapılması mümkün değil. Tuluğ Gürkan bir komite üyesi onun öyle bir yetkisi yok. Gürkan üstüne vazife olmayan bir davranış sergilemiş. Benim algıladığım bu. Tuluğ Gürkan, Ahmet Çakar'a maçın hakemi sensin demiş” dedi.
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
9 Şubat 2015 Pazartesi günü yayınlandı