Brezilya Meksika: 0-0 Maç Özeti (2014 Dünya Kupası) 17 Haziran 2014

Brezilya Meksika Maç Özeti İzle-Brezilya Meksika 2014 Dünya Kupası Maç Özeti İzle-Brezilya Meksika Dünya Kupası Geniş Özeti... Brezilya Meksika 2014 FIFA Dünya Kupası maçında karşılaştı. Brezilya Meksika maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Cüney Çakır'ın yönettiği Brezilya Meksika maçı golsüz berabere kaldı. İşte Brezilya Meksika 2014 FIFA Dünya Kupası maçı geniş özeti...
Barcelona Dünya Kupası Hırvatistan Brezilya 2014 Dünya Kupası 


Meksika Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası Maç Özeti İzle -
Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Brezilya ile Meksika golsüz berabere kaldı. Sambacılar, kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkaran kaleci Guillermo Ochoa'yı geçemedi. İki ekip de gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı.

Brezilya Meksika Maç Özeti İzle 17 Haziran 2014 -
İki Amerika takımının mücadelesi kıran kırana geçti, atakların bol olduğu maçta fileler bir türlü havalanmadı. Kalecilerin devleştiği 90 dakikada 3 puana uzanan olmadı. Turnuvanın açılış maçında Hırvatistan ' ı 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup eden Brezilya, Meksika defansını aşmakta güçlük çekti. Duran toplarda etkili olmak isteyen Sambacılar ' a Meksika ' nın yıldız kalecisi Guillermo Ochoa izin vermedi.

Hücumda Neymar ve Fred ' le etkili olmak isteyen Brezilya, orta sahadan yeteri kadar takviye alamayınca, aradığı pozisyonları bulmakta güçlük çekti. Orta saha mücadelesi içinde geçen ilk yarı 0-0 ' lık skorla tamamlandı. İkinci 45 ' te Galatasaray ' ın eski oyuncusu Jo ile Duarte ' yi sahaya süren Scolari ' nin düşündüğü plan tutmadı, kalan dakikalarda da gol olmayınca 90 dakika başladığı gibi sonuçlandı.

Cüneyt Çakır Maçı Muhteşem Yönetti

Bu tür turnuvalarda, özellikle ev sahibinin maçını yönetmek zordur çünkü psikolojik baskı altında kalma ihtimali oldukça kuvvetlidir. Bir de bu takım kupanın ağır favorisiyse, zorluklar katmerlenir. Bu fikrin en somut örneğini açılış maçında Japon hakemde çok belirgin şekilde gördük. Maçın geneline bakıldığında, 88. dakikada, Marcelo ' nun Meksika ceza alanı içerisinde yerde kaldığı pozisyon dışında tartışılacak pozisyonlar olmaması, Cüneyt Çakır açısından avantaj oluşturdu.

Yeri gelmişken; Marcelo ' nun pozisyonunda penaltı kararı verilmiş olsaydı, üzerine çok konuşulan bir karar olurdu. Basit ve etki altında kalmış bir ruh halinin vermiş olduğu karar olarak algılanırdı. Bana göre pozisyonu devam ettirerek, doğru bir karar verdi. Cüneyt Çakır ve yardımcılarını ele aldığımızda, maç boyunca uyumlu bir görüntü içerisindeydiler. Pozisyonlara yakın olması, genelde doğru düdüklerin çıkmasına vesile oldu. Sonuç olarak, şunu net bir şekilde söyleyebiliriz; Çakır, ilk maçta sınavı geçti. İlerleyen maçlarda da görev alacaktır.


18 Haziran 2014 Çarşamba günü yayınlandı