Brezilya Hırvatistan: 3-1 Maç Özeti ve Golleri (2014 FIFA Dünya Kupası) 12 Haziran 2014

Brezilya Hırvatistan Maç Özeti İzle-Brezilya Hırvatistan 2014 FIFA Dünya Kupası Maç Özeti ve Golleri İzle-Brezilya Hırvatistan Dünya Kupası Geniş Özeti... Brezilya Hırvatistan 2014 FIFA Dünya Kupası ilk maçında karşılaştı. Brezilya Hırvatistan maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. 2014 FIFA Dünya Kupası ev sahibi Brezilya, Hırvatistan'ı 3-1 mağlup etti. Brezilya'nın Hırvatistan karşısında gollerini Neymar(2) ve Oscar kaydetti. Hırvatistan'ın tek golünü Marcelo(K.K) attı. İşte Brezilya Hırvatistan 2014 FIFA Dünya Kupası maçı geniş özeti...
Barcelona Dünya Kupası Hırvatistan Neymar Brezilya 


Hırvatistan Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası Maç Özeti İzle - 2014 Dünya Kupası açılış maçında ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Maça her iki takım da etkili başladı. Dakikalar 11'i gösterdiğinde turnuvanın ilk golü geldi. Sol kanattan Ivica Olic, yerden ceza sahasına ortasını gönderdi. Hırvatistan forvet hattından kimse topa dokunamadı ancak savunmaya gelen Marcelo ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi: 0-1. Bu golle Marcelo, turnuva tarihi boyunca açılış maçında ilk kez kendi kalesine golü atan futbolcu oldu.

Brezilya Hırvatistan Dünya Kupası Maç Özeti İzle -
Brezilya, bu golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 29'u gösterdiğinde orta saha mücadelesinde kazanan Neymar oldu. Neymar, topla birlikte ilerledikten sonra, kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan şutunu attı ve topu köşeye göndererek direğin de yardımıyla ağlarla buluşturdu: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkincinin yarının başlarına ev sahibi biraz daha atak bir oyunla başladı. Bu atak futbolun meyvesini de 71. dakikada aldı. 70. dakikada Fred, ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Yuichi Nishimura penaltı noktasını gösterdi. Topun başına ilk golün sahibi Neymar geldi ve takımını öne geçiren golü kaydetti: 2-1. Maçın son anlarına doğru Hırvatistan ataklarını sıklaştırdı ancak aradığı golü bir türlü bulamadı. Brezilya 90+1'de kontratağa kalktı ve son sözü Oscar'ın vuruşuyla söyledi: 3-1.

13 Haziran 2014 Cuma günü yayınlandı