Borussia Mönchengladbach Fenerbahçe Maçı Özeti Golleri (2-4)

Borussıa Mönchengladbach Fenerbahçe maçı özeti ve golleri. Mönchengladbach 2 - 4 Fenerbahçe, Borussia Mönchengladbach fb 4-2 goller.
Avrupa De Jong Almanya Avrupa Ligi Fenerbahçe 


UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile B.Mönchengladbach, Borussia Park Stadı'nda karşılaştı.UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe , BORUSSIA PARK Stadında Almanya temsilcisi B.Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi.Maçın 18. dakikasında ev sahibi B.Mönchengladbach, De Jong'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Nordtveit sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, De Jong arka direkte Hasan Ali'nin yanından yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Fenerbahçe Cristian'ın 34. dakikasında attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Cristian ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye kavisli vurdu ve top kaleci Stegen'in bakışları arasında ağlarla buluştu.Borussia Mönchengladbach - Fenerbahçe karşılaşmasının dakika dakika maç özeti için:

Fenerbahçe, Meireles'in 39. dakikada attığı gol ile 2-1 öne geçti. Caner sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ortaya doğru pasını verdi, Meireles topla buluştu bekletmeden kaleye yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Fenerbahçe 70. dakikada Kuyt ile 3. golü buldu ve takımına rahat bir nefes aldırdı. Caner sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, Kuyt altıpas önünde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

Fenerbahçe'nin attığı 3. golden kısa bir süre sonra B.Mönchengladbach De Camargo'nun attığı gol ile durumu 3-2 yaptı.

Fenerbahçe Cristian ile 4. golü buldu ve zorlu maça noktayı koydu. Kuyt sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine girdi, yerden arka direğe yerden oynadı ve arka direkte Cristian şutunu vurarak topu ağlarla buluşturdu.

Maçın sonucu: Mönchengladbach 2-4 Fenerbahçe...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda 4 golle geçti.

90' Dakika : Hakem Fernando Teixeria Vitienes maçı bitiren düdüğü çalıyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda karşılaşmayı 4-2 kazanarak puanını 4'e yükseltiyor.



87' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Cristian ile 4. golü buldu.Kuyt sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine girdi, yerden arka direğe yerden oynadı ve arka direkte Cristian şutunu vurarak topu ağlarla buluşturdu.

74' Dakika : GOL!! B.Mönchengladbach De Camargo'nun attığı gol ile durumu 3-2 yapıyor. Arango sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, De Camargo altıpas içinde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

70' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Kuyt ile 3. golü buldu. Caner sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı, Kuyt altıpas önünde gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu.

39' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!!Fenerbahçe Meireles'in attığı gol ile 2-1 öne geçiyor. Caner sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ortaya dogru pasını verdi, Meireles topla buluştu bekletmeden kaleye yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

24' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Cristian'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor. Cristian ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye kavisli vurdu ve top kaleci Stegen'in bakışları arasında ağlarla buluştu.

18' Dakika : GOL!! B.Mönchengladbach De Jong'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Nordtveit sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, De Jong arka direkte Hasan Ali'nin yanından yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.
5 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı