Borussia Dortmund Zenit: 1-2 Maç Özeti ve Golleri (19 Mart 2014)

Borussia Dortmund Zenit: 1-2 Maç Özeti ve Golleri İzle (19 Mart 2014)... Borussia Dortmund ile Zenit Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında karşılaştı. Zenit, Borussia Dortmund'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Zenit'in Borussia Dortmund karşısında gollerini Sebastian Kehl ve Salomon Rondon kaydetti. Borussia Dortmund'un tek golünü ise Hulk attı. Bu sonuçla Borussia Dortmund çeyrek finale yükseldi, Zenit ise Devler Ligi'nden elendi. İşte Borussia Dortmund Zenit maç özeti ve golleri...
Uefa Şampiyonlar Ligi Barcelona Borussia Dortmund Fenerbahçe Zenit 


UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Alman ekibi Borussia Dortmund, sahasında Rus takımı Zenit'e 2-1 yenilmesine karşın çeyrek finale yükseldi.

Borusia Dortmund, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında, Zenit'e 2-1 mağlup olsa da ilk mücadelede alınan 4-2'lik skorun avantajıyla çeyrek final biletini kaptı.

Borussia Dortmund'la Zenit, 4-2'nin rövanşında Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geldi. İlk maçta deplasmanda aldığı skorun avantajıyla sahaya çıkan Borussia Dortmund, 16. dakikada Hulk'un attığı harika golle 1-0 geriye düştü. 38. dakikada Sebastian Kehl, kornerden açılan ortaya iyi yükselerek skoru 1-1'e getirdi.

73'te Salomon Rondon, Zenit'i 2-1'e taşıyan golü kaydetti. Bu gol, aynı zamanda mücadelenin de skorunu belirledi. Rus ekibi Zenit, 2-1 kazanmasına rağmen ilk maçta aldığı 4-2'lik mağlubiyet nedeniyle Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

20 Mart 2014 Perşembe günü yayınlandı