Borussia Dortmund Hertha Berlin: 1-2 Maç Özeti

Borussia Dortmund Hertha Berlin: 1-2 Maç Özeti ve Golleri... Sahasında konuk ettiği Hertha Berlin'e 2-1'lik skorla boyun eğen Borussia Dortmund, ligde üst üste oynadığı üçüncü maçta da galibiyetle tanışamadı. Bundesliga'da 17. hafta karşılaşmalarında sahasında Hertha Berlin'i konuk eden Borussia Dortmund, öne geçtiği maçta rakibine 2-1'lik skorla mağlup olarak zirve yarışından koptu.
Maç Özeti Bundesliga Borussia Dortmund Hertha Berlin 


REUS PERDEYİ AÇTI

Karşılşamanın ilk yarısına hızlı başlayan ev sahibi ekip, 7. dakikada öne geçti. Sebastian Kehl'in pasında soldan ceza sahasına sokulan Marco Reus, sol ayağıyla yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1. 23. dakikada sağdan hareketlenen Sami Allagui'nin ön direğe doğru çevirdiği topu alan Adrian Ramos, yaptığı sert vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1.

İLK YARIYI HERTHA ÖNDE BİTİRDİ

45. dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topu ceza sahası içi sol çaprazda önünde bulan Sami Allagui, sol ayağıyla yaptığı sert vuruşla Hertha Berlin'i öne geçirdi: 1-2. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen goldü.

ÇOK UĞRAŞTILAR AMA...

İkinci yarıda Borussia Dortmund rakip kaleyi adeta abluka altına alsa da Lewandowski, Grosskreutz ve Nuri ile yakalanan net fırsatlardan sonuç çıkmayınca 90 dakika sonuda sahadan Boynu Bükük ayrıldı. Bu galibiyetle Dortmund 32 puanda kalırken, Hertha Berlin ise puanını 28'e yükseltti.

22 Aralık 2013 Pazar günü yayınlandı