Bilic 3 futbolcusunu beğenmedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Eskişehirspor Olcay Şahan Gökhan Töre Beşiktaş Slaven Bilic 


Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor maçında ilk yarı iyi oynadıklarını, ikinci yarı ise fazlasıyla kötü bir futbol sergilediklerini söyledi.

İkinci yarıda Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Demba Ba'yı beğenmediğini ifade eden ve değişiklikler yaptığını belirten Bilic, 'Koşullardan şikayet etmiyorum ama iyi bir futbol için iyi koşullarda oynamadık. Bana göre adil bir sonuç ortaya çıktı. Maçı kazanmayı hak ettik diyemem. Öndeki oyuncularımız ikinci yarı beklentimin altında kaldı. Çok az ürettik. Sadece Gökhan Töre üretti. Rakip bu kadar açık verirken, ikinci golü atamadık' dedi.

'Oğuzyan Yakup ile Jose Sosa birbirlerinni alternatifi mi?' sorusuna cevap veren, 'Birbirlerinin alternatifi değiller. Bazı maçlarda ikisini birlikte kullandığımızı göreceksiniz. Sosa'yı Oğuzhan gibi farklı yerlerde oynadığı için transfer ettik. Oğuzhan en iyi oyuncularımızdan ama sezon başında birçok antrenmanı kaçırdı. Cezası vardı maç oynayamadı. Şu an yüzde 100 hazır değil' diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham ile oynayacakları maç ile ilgili görüşleri sorulan Bilic, 'Çok önemli bir maç oynayacağız. Ondan sonra Perşembe gününe hazırlanacağız. 3 günde maç oyunuyoruz. Buna ayak uyduracak hale geleceğiz' açıklamasını yaptı.

28 Eylül 2014 Pazar günü yayınlandı