Beyaz Futbol - Ahmet Çakar, Stüdyoyu Terk Etti

Beyaz Futbol - Ahmet Çakar, Stüdyoyu Terk Etti İzle... Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında dün gece yine ilginç anlar yaşandı. Rasim Ozan 'ın iddiaları Ahmet Çakar 'ı adeta çileden çıkardı.
Derin Futbol Ahmet Çakar Yıldırım Demirören Beyaz Tv Aziz Yıldırım 


PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Çakar, Ünal Aysal'ın daha önce Yıldırım Demirören-Aziz Yıldırım görüşmesi hakkında 'kapalı kapılar ardında dolaplar döndüğü' yönünde sözlerini hatırlatarak, Aysal 'ın TFF ile anlaştığını öne sürdü.

RASİM OZAN'DAN ŞOK İDDİA
Rasim Ozan Kütahyalı ise saha kapanma olayının olmadığını ifade ederek 'Niye sahası kapanacak. Sahaya atlayan 2 tane Mersinli. Komplo var ' şeklinde şok bir iddia ortaya attı.

SAPIKSIN!
İşte bu iddiadan sonra olanlar oldu. Çileden çıkan Çakar “Ben seninle program yapıyorum ' diyerek stüdyoyu terk etti. Kısa bir süre sonra geri dönen Ahmet Çakar, Kütahyalı'ya 'Sapıksın, futbol sapığısın ' dedi.

Derin Futbol Hakkında
Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL’da masaya yatırılıyor… AHMET ÇAKAR, SİNAN ENGİN, ABDÜLKERİM DURMAZ, RASİM OZAN KÜTAHYALI ve ERTEM ŞENER her hafta DERİN FUTBOL'da biraraya geliyor…Dev kadro, gündem yaratan konularla Pazartesi akşamları 23.30'da Beyaz TV ekranlarında…...
devamı
Ahmet Çakar Hakkında
Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş tek Türk hakemidir. Hakemlik kariyerini noktaladıktan sonra gazete, köşe yazarlığının yanısıra radyo ve TV'de yorumculuk yapmaktadır. Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar, 2002 yılında Mecidiyeköy'de Profilo Alışveriş Merkezi'nin arkasında bulunan sağlık ocağından çıkarken vurulmuşt...
devamı
9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı