Beşiktaş Transfer Son Dakika Haberleri 2013 (Beşiktaş Haberleri)

Beşiktaş Transfer Son Dakika Haberleri 2013 Beşiktaş Haberleri 2013. Son Dakika Spor Haberleri. Beşiktaş son dakika haberleri. Beşiktaş haberleri spor haberleri. Beşiktaş haberleri, Beşiktaş haberleri lig tv, Beşiktaş haberleri son dakika, Beşiktaş haberleri transferleri, Beşiktaş haberleri son haber, Beşiktaş haberleri yeni, Beşiktaş haberleri son dakika, Beşiktaş haberleri son transfer, Beşiktaş haberleri son, Beşiktaş transfer haberleri 2012, www.beşiktaş haberleri, beşiktaş transfer haberleri 2013
Milan Oscar Cardozo Teknik Direktör Sevilla 


>>> GÜNCEL TRANSFER HABERLERİ

Adı Liverpool ile anılan Oscar Cardozo ' nun transferi gerçekleşirse Portekiz ekibinin, siyah-beyazlıların golcüsünü alacağı iddia edildi.HUGO Almeida ' nın talipleri artıyor. Adı son dönemde Sevilla ve Palermo ' yla anılan golcü için, ülkesi Portekiz ' in Benfica takımının da devrede olduğu iddia edildi. Oscar Cardozo ' yu yüksek bir bonservisle elden çıkarmak isteyen Benfica ' nın Liverpool ' la masaya oturduğu ve tarafların 10 milyon Euro ' ya anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
AVRUPA Ligi ' nde de mücadele eden Portekiz temsilcisinin, bu transferin gerçekleşmesi halinde Almeida için siyah-beyazlıların kapısını çalacağı iddia edildi.

OLMADI BAŞTAN!


Transferi Nene ' ye endeksleyen Beşiktaş, Brezilyalı futbolcudan olumsuz yanıt alınca en başa döndü. Kendilerine önerilen yaklaşık 70 kişilik transfer listesini yeniden gözden geçiren siyah-beyazlılar, Milan ' da oynayan Niang M ' Baye ' yi kiralık olarak gündemine aldı.

Nene transferini tamamen kapatan Beşiktaş Futbol Komitesi, daha önce menajerler ve bazı kongre üyeleri tarafından önerilen yaklaşık 70 tane oyuncuyu mercek altına aldı. Siyah-beyazlı yönetim, hücum hattının birden fazla bölgesinde oynayabilecek isimleri listenin başına koyarken, gözünü Avrupa ' nın dev kulüplerinin kadrosundaki gençlere çevirdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kanat özellikli yabancı bir genç golcünün zaman zaman yedek kalmasını dert etmeyeceğini de düşünerek, böylesine bir transfere yeşil ışık yaktı. Siyah-beyazlı yönetim, daha önce kulübe önerilen ve Milan ' da oynayan Niang M ' Baye ' yi yine gündemine aldı. Avrupa ' nın bir çok kulübünden önce davranarak bu oyuncuyu sezon başında Fransa ' nın Caen takımından transfer eden İtalyan kulübü, Niang ' ın başka bir takıma kiralanmasına sıcak bakıyor.

Yabancı kontenjanı düşündürüyor

Beşiktaş Yönetimi, 18 yaşındaki bu oyuncu dışında, kulübe önerilen Inter ' de oynayan Marco Livaja, Luca Garritano ve Roma ' da oynayan Lopez gibi genç isimleri de kiralık olarak listesinde bulunduruyor. Hem önümüzdeki sezonlarda yabancı kontenjanının düşürülecek olmasını göz önünde bulunduran Kartal, hem de mali durumu göz ardı etmiyor. Beşiktaş Yönetimi bu nedenle, listesinde gençleri ya 6 ya da 1.5 sezonluk kiralama yoluna gidecek. Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, istediği şartlarda kiralık bir yabancı oyuncu bulması durumunda, bu futbolcuyu satış opsiyonunu alarak kiralayacak.

Ferdi'nin yedeği Viana

BEŞİKTAŞ, Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in yedeği olarak Bragalı Hugo Viana'yı almak istiyor.Portekiz'in Abola gazetesinde yer alan habere göre, Siyah-Beyazlılar, Braga'nın Portekizli maestrosu Hugo Viana'yı transfer etmek için yeniden harekete geçti.Kartal, Braga'ya 1.5 milyon euroluk transfer teklifinde bulundu. 29 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ifade edildi.

Niang favori Briand plase

Siyah-Beyazlı yönetim golcü transferini en geç 3 gün içinde sonuçlandırmayı planlıyor. Milan'lı Niang için önemli adımlar atan Kartal bu oyuncuda son dakika sürprizi yaşadığı takdirde Lyon'da oynayan Jimmy Briand'ı bitirecek.

Beşiktaş yabancı golcü transferinde sona geldi... Uzun süredir Nene'nin peşinden koşan Siyah-Beyazlı yönetim bu oyuncunun Katar'a gitmesiyle çok büyük bir şok yaşadı. Kartal ligin 2. yarısına az bir süre kala golcü transferini bir an önce sonuçlandırmak için girişimlerine hız verirken 2 isim üzerinde yoğunlaştı. Listede ilk sırada Milan'ın 18 yaşındaki yıldızı M'Baye Babacar Niang yer alırken, alternatifi olarak Lyon'lu Briand da düşünülen isimler arasında yer alıyor.

KARARI AYBABA VERECEK

Milan 18 yaşındaki Niang'ı Beşiktaş'a 2.5 milyon Euro satış opsiyonlu ücretsiz kiralık vermeyi kabul etti. Eldeki yıldızlarının çok olması nedeniyle İtalyan kulübü böyle bir karar alırken Niang'a sezon sonuna kadar 300 bin Euro verilmesi bekleniyor. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın bu oyuncu için net bir karar vermediği ve düşünme aşamasında olduğu belirtildi. Siyah-Beyazlı yönetimin listesinde yer alan diğer oyuncu olan Lyon'lu Briand ise daha tecrübeli bir futbolcu olarak biliniyor. Fransız takımında yeterince şans bulamayan Briand'ın da bonservisiyle alınmayacağı sadece kiralık teklifi yapılacağı belirlendi.

BRAGA'LI VIANA DA LİSTEDE

Bu arada Beşiktaş'ın listesinde ayrıca Braga'da oynayan Hugo Viana'nın da bulunduğu gelen bilgiler arasında. 29 yaşındaki futbolcu Braga formasıyla oynadığı 21 resmi karşılaşmada fileleri 3 kez havalandırırken kendisinden beklenen
performansı yeterince gösteremedi.

3 SEZONDUR LYON'DA

Beşiktaş'ta Niang'ın olmaması durumunda düşünülen ilk isim olan 27 yaşındaki Jimmy Briand bu sezon ligde 10 maçta forma giyerken sadece 1 gol attı. Briand 3 sezondur Lyon takımında forma giyiyor.

GELECEĞİ PARLAK BİR OYUNCU

Beşiktaş'ın transfer listesinde 1 numaralı isim olan M'Baye Niang, Milan'da yeterince şans bulamadı. Buna rağmen 18 yaşındaki oyuncu geleceğin büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor.

14 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı